488واحد صنفی متخلف در گچساران شناسایی شد

گچساران - ایرنا - رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گچساران گفت: 488 واحد صنفی متخلف امسال در راستای نظارت بر عملکرد و فعالیت های واحدهای صنفی عرضه کننده کالا و خدمات در این شهرستان شناسایی شد.
رضا شریفی روز یکشنبه در نشست تنظیم بازار افزود: تخلفات انجام شده به ارزش 2 میلیارد و 427 میلیون و 529 هزار ریال برآورد شده که اقدامات قانونی مناسب برای برخورد با واحدهای صنفی متخلف صورت گرفته است. وی بیان کرد: 12هزار و 650 واحد صنفی در این شهرستان امسال مورد بازرسی قرار گرفت.
شریفی اظهار داشت: درج نشدن قیمت، کم فروشی، گرانفروشی، عدم صدور فاکتور، تداخل صنفی و امتناع از عرضه کالا از جمله این تخلف ها بوده است. وی ابراز کرد: تأمین به موقع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، قیمت گذاری کالاها و نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی از مهمترین وظایف ستاد تنظیم بازار است که در راستای جلوگیری از سوء استفاده از شرایط کنونی این نظارتها بیشتر و اصولیتر صورت گیرد.
شریفی افزود: امسال 320 مورد گزارش مردمی از تخلفات اصناف این شهرستان از طریق مراجعه حضوری و ثبت در سامانه 124 به این اداره رسید که تمام آنهادر کمترین زمان بررسی شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گچساران گفت: همچنین در این مدت 412 واحد صنفی در راستای مقابله با ویروس کرونا بازرسی شد.
وی ادامه داد: از این تعداد واحد صنفی 207 مورد به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی پلمب شد. شریفی افزود: طرح نظارت بر سیستم عرضه و تقاضا در بازار مرکز این شهرستان در طول سال بطور جدی و مستمر ادامه دارد.
فرماندار گچساران در این نشست گفت: قیمت کالا در بازار گچساران به طور مستمر رصد می شود در صورت هرگونه افزایش با متخلفان برخورد خواهد شد.
علی خوان پایه با بیان اینکه تعیین کننده قیمت در بازار، تقاضا و عرضه است گفت: قیمت کالا در بازار بهبهان نسبت به این شهرستان کمتر است که این خود جای نگرانی دارد.
وی بیان کرد: نرخ لوازم ساختمانی و برقی در بهبهان ارزانتر از این شهرستان است همین امر موجب کسادی بازار این شهرستان شده است.
خوان پایه ادامه داد: افزایش نرخ کالاهای اساسی در این شهرستان مهمترین عامل کم رونقی در بازار گچساران است. وی اظهار داشت: برای کنترل قیمت بازرسان صنعت و معدن، نظارت خود را بر بازار این شهرستان افزایش دهند.
تعداد اتحادیههای صنفی شهرستان گچساران 26 مورد است. بیش از پنج هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب فعال در گچساران وجود دارد و 500 واحد صنفی در این شهرستان به دلیل رکود حاکم بر فضای کسب و کار غیرفعال است.
*س_برچسبها_س*