چهارشنبه 8 مرداد 1404

50 تیم پلیس در 50 نقطه از بزرگراه‌های تهران مستقر هستند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
50 تیم پلیس در 50 نقطه از بزرگراه‌های تهران مستقر هستند

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از استقرار 50 تیم پلیس با دوربین‌های لیزرگان در 50 نقطه از بزرگراه‌های تهران در نوروز 1402 خبر داد.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از استقرار 50 تیم پلیس با دوربین‌های لیزرگان در 50 نقطه از بزرگراه‌های تهران در نوروز 1402 خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ احسان مؤمنی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ضمن اشاره به میزان 65 درصد از تصادفات سال گذشته پایتخت به بزرگراه‌ها اظهارداشت: در ایام نوروز 1401 بزرگراه‌های آزادگان، شهید خرازی و شهید فهمیده در نوروز 1401 بیشترین سهم تصادفات پایتخت را به خود اختصاص دادند به همین دلیل پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ویژه نوروز 1402 با استقرار 50 تیم ثابت در 50 نقطه از بزرگراه‌های تهران به کنترل سرعت توسط دوربین‌های هوشمند و ثابت به دنبال کاهش تصادفات، تخلفات و تلفات پایتخت به ویژه در بزرگراه‌ها هستند.

سرهنگ مؤمنی اظهار داشت: تخلفات حادثه ساز از رصد دوربین‌های پلیس راهور تهران بزرگ در ایام نوروز نادیده نمی‌ماند. ضمن اینکه تیم‌های نامحسوس پلیس نیز در ایام نوروز با تخلفات سرعت، سبقت و لایی کشی‌ها به صورت شبانه روزی برخورد خواهد داشت.

وی در پایان گفت: پلیس در برخورد با تخلفات حادثه ساز نوروز هیچگونه اغماضی نخواهد داشت و توقیف ساعتی و توقیف در پارکینگ در انتظار متخلفان پایتخت خواهد بود.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: پلیس مقتدر در نوروز سال 1402 در کنار مردم است و با مخلان نظم و آرامش دیگر شهروندان برخوردی جدی دارد.