53 درصد جمعیت کشور تحت پوشش خدمات سازمان تأمیناجتماعی هستند
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی کشورگفت: توسعه امکانات و ظرفیتهای خدماترسانی تأمیناجتماعی در مناطق محروم، اولویت اساسی سازمان تأمیناجتماعی است.
موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی کشور گفت: درحال حاضر حدود 53 درصد جمعیت کشور تحت پوشش خدمات سازمان تأمیناجتماعی هستند و توسعه امکانات و ظرفیتهای خدماترسانی تأمیناجتماعی در مناطق محروم، اولویت اساسی سازمان تأمیناجتماعی است. طی ماههای گذشته بهمنظور توسعه پوشش بیمهای برای بیماران خاص اقدامات بسیار خوبی انجام شد و هدف سازمان جلب رضایت اقشار مختلف مردم تحت پوشش است و در این زمینه ازهیچ تلاشی دریغ نمیکنیم
وی با اشاره به اینکه متولیان بخش درمان و مسئولان سازمان تأمیناجتماعی برای جبران عقبماندگی منطقه، باید تصمیمات مناسب و شایستهای اتخاذ کنند، افزود: با توجه به عدم سرمایهگذاری مهم و تأثیرگذار شرکت سرمایهگذاری تأمیناجتماعی (شستا) در استان اردبیل، مطالعه و اجرای سرمایهگذاریهای اقتصادی و تحولآفرین در استان اهمیت زیادی دارد. استان اردبیل نیازمند سرمایهگذاریهای مهم از سوی شستا است و این سرمایهگذاریها باید تأثیرگذار و منجر به رشد و توسعه اقتصادی منطقه شود.
وی به سابقه فعالیت پژوهشی خود در حوزه فقر اشاره کرد و ادامه داد: منطقه نابرخوردار، منطقهای است که در مسیر توسعه، درست مدیریت نشده در حالی که نعمات و مواهب خدادادی در این مناطق بسیار فراوان است. باید با نگاه تحولی و جهادی، این ضعفها و کاستیها را برطرف کنیم تا همه مردم کشورمان از امکانات مناسب بهرهمند شوند. در کنار فعالیتهای جهادی در مسیر تحولآفرینی، ما به جهاد تبیین برای تشریح و اطلاعرسانی خدمات نظام اسلامی به مردم هم نیاز داریم.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها 20 درصد مردم کشور تحت پوشش بیمه اجتماعی بودند، افزود: به برکت انقلاب اسلامی و تلاش مجاهدانه مسئولان، پوشش بیمه اجتماعی در کشور هماکنون به 72 درصد رسیده و بیش از 52 درصد از جمعیت کشور، تحت پوشش خدمات سازمان تامیناجتماعی هستند. گسترش پوشش بیمه اجتماعی امنیت، آرامش، آسایش و رضایت مردم را به همراه داشته و قطعا حرکتهای ما در این حوزه باید با سرعت برای جلب رضایت مردم ادامه پیدا کند. اگر قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها 20 مرکز درمانی تامیناجتماعی در کشور داشتیم، امروز این تعداد به 380 مرکز درمانی افزایش یافته و سعی ما این است تا با نگاه عادلانه، برخی فاصلههای ایجاد شده در مناطق مختلف در دسترسی به خدمات را به حداقل برسانیم.
موسوی با اشاره به فعالیت بخش اقتصادی سازمان تأمیناجتماعی با هدف حفظ و ارتقای ارزش ذخایر و داراییهای بیمهشدگان و بازنشستگان نزد این صندوق گفت: سازمان تأمیناجتماعی دارای 9 هلدینگ تخصصی است که یکی از این هلدینگها مربوط به صنایع عمومی، دامپروری و کشاورزی است. ظرفیت منطقه مغان در این حوزه بینظیر است و باید از این ظرفیت با سرمایهگذاری گروه شستا استفاده کرد.
وی با اشاره به طرح توسعه بیمارستان ارس پارسآباد و تجهیز این بیمارستان و افزوده شدن تعداد پزشکان متخصص این بیمارستان خبر داد و افزود: تعداد تختهای این بیمارستان به بیش از 96 تخت افزایش می یابد و برای ارائه خدمات بهتر به ساکنان شهرستان مرزی پارسآباد و شهرهای همجوار، مقرر شده در بیمارستان ارس؛ بخشهای تخصصی بهویژه ان. آی. سی. یو و واحدهای تصویربرداری و سی. تی. اسکن راهاندازی شود تا ما بتوانیم به بیمهشدگان خدمترسانی بهتری انجام دهیم. پروژه درمانگاه نمین نیز در حال تکمیل شدن است و پروژههایی در خلخال و سایر شهرستانها نیز در جریان این سفر بررسی و اجرایی میشود.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی افزود: برخلاف سالهای گذشته، رویکرد دولت سیزدهم، نگاه به ظرفیتهای داخل کشور است و سعی ما بر این بوده تا در 10 ماه استقرار دولت سیزدهم، بخش عظیمی از بدهیهای تأمیناجتماعی به بانکها را تسویه کنیم. همچنین افزایش یک میلیون نفری بیمهشدگان در یک سال اخیر، از دستاوردها و نتایج نگاه به داخل است که با وجود شرایط کرونایی و تحریمها، کار ارزشمندی در سازمان تأمیناجتماعی انجام شده است
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون