چهارشنبه 11 تیر 1404

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

برای همدلی و همراهی با مردم، قیمت بلیت سینماها در شهر تهران نیم‌بها شد.

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت 14 روز دوشنبه 2 تیرماه 1404 خبر داد.

خلاصه اخبار نیم روزی را در سایت 55 آنلاین میخوانید.

سرسختی و تاب آوری ضرورتی حیاتی در شرایط بحرانی جنگ است؛ باور داشتن به این که آنچه ما را نمی‌کُشد، قوی‌ترمان می‌کند و تحمل رنج و ایستادگی در برابر ناملایمات همراه با خوش بینی و امید، رشد شخصی‌مان را تضمین و نگاه‌مان را به خود و به دنیای اطراف متحول می کند.

نگرش‌های متفاوتی در مصرف آب ماست وجود دارد. هنگامی که صحبت از این ماده غذایی می‌شود عده‌ای بر این باورند که باید آن را دور ریخت و برخی دیگر بر خلاف نظریه اول، اصرار دارند که باید آن را مصرف کرد. ما در این مطلب برای شما درباره آن خواهیم گفت.

وزیر خارجه ایران در پیامی خطاب به اروپایی‌ها گفت: ایران چگونه به میز مذاکره‌ای برگردد که اسرائیل و آمریکا نابودش کرده‌اند؟

یک مقام ارشد ایرانی تائید کرد مواد هسته‌ای موجود در تاسیسات ایران پیش از حمله آمریکا به مکانی امن منتقل شده بود.

استانبولی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را به دلخواه می توانیم با گوشت مرغ، گوشت قرمز و حتی بدون گوشت برای گیاهخواران تهیه کرد. این غذای خوشمزه را در شهرهای مختلف کشور با مواد بسیار متنوعی درست می کنند که شما هم می توانید از مواد غذایی مورد علاقه خود در این غذا استفاده کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی و طرز تهیه استانبولی...

مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از راه‌اندازی سامانه تاکسی تلفنی به صورت ویژه در تهران خبر داد.

وزیر اقتصاد از رشد 53 درصدی واردات کالاهای اساسی در هفته گذشته خبر داد و گفت: تلاش شبانه‌روزی گمرک منجر به ترخیص 980 هزار تن کالا شد.

سازمان انرژی اتمی ایران در نامه‌ای به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواستار رسیدگی به اقدام خلاف قوانین بین‌المللی آمریکا در حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان شد.

رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش از اعلام نتیجه امتحانات پایه یازدهم طی امروز (اول تیرماه) خبر داد.

رییس نظام ایمنی هسته‌ای کشور تاکید کرد که مردم بدون نگرانی می‌توانند در اطراف سایت‌ها به زندگی خودشان ادامه دهند.

ترامپ: «ایران حالا باید با خاتمه‌دادن به جنگ موافقت کند».

نمایندگی ایران در سازمان ملل در پی تجاوز امروز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در نامه‌ای به شورای امنیت خواستار برگزاری نشست اضطراری شد.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد