پنج‌شنبه 9 مرداد 1404

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

خلاصه اخبار نیم روزی پنجشنبه 2 مرداد 1404 را در 55 آنلاین می‌خوانید.

در این ویدئو یاد می‌گیرید تا به سادگی با یک پارچه و دو برش یک پیراهن مجلسی بدوزید پس با ما همراه باشید.

کارشناسان تاکید می‌کنند بدون تغییر نگرش عمومی و اصلاح الگوی مصرف، هیچ راهکار فنی به تنهایی قادر به حل بحران آب نخواهد بود.

مختار باکویی، آتش‌نشان ایرانی، لحظه‌ی هولناک حمله‌ی موشکی اسرائیل به خانه‌ی خواهرش را روایت می‌کند.

این روش برای صرفه جویی در مصرف آب است. میتوانید زمانی که آب قطع شد و یا در مکانی بودید که دسترسی به شیر آب نداشتید این روش را امتحان کنید.

شرکت آلفابت، مادر گوگل، با انتشار گزارش مالی سه‌ماهه دوم سال 2025، رکورد جدیدی ثبت کرد.

سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی یک‌جانبه مدعی شد ایران در حملات موشکی اخیر به اسرائیل از بمب‌های خوشه‌ای استفاده کرده است.

حلوای عمانی یک شیرینی سنتی خوشمزه و معروف است که ریشه در کشور عمان دارد، اما در برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس و حتی ایران نیز محبوب است.

حجت‌الاسلام مهدی طائب در مراسم یادبود شهدای جنگ 12 روزه با اشاره به افول قدرت رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

سایه ایمن نیست! وی هشدار داد اشعه ماوراءبنفش با بازتاب از سطوح مختلف، حتی در محیط‌های سایه‌دار هم فعال است و استفاده از ضدآفتاب، عینک استاندارد و پوشش مناسب را ضروری دانست.

سال ها قبل وقتی یک کودک سه ساله در چاه سقوط کرد نیروهای امداد از نجات وی ناامید شدند چون دهانه چاه تنگ و باریک بود. در ادامه داستان شجاعت این نوجوان را ببینید.

امین‌پرداخت، پلتفرم واسطه‌گری معاملات آنلاین، با تضمین امنیت مالی، به رشد کسب‌وکارهای دیجیتال کمک می‌کند.

خوراک قارچ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولاً با قارچ، پیاز، سیر و ادویه جات تهیه میشود.

جمع‌بندی مهم‌ترین اخبار 2 مردادماه 1404 را در 55 آنلاین بخوانید:

در این ویدیو ببینید چرا توصیه شده درخواست صدور گذرنامه را به روزهای نزدیک سفر نیندازید و چه نکاتی را باید از حالا رعایت کنید تا سفر بدون دغدغه‌ای داشته باشید.

عیسی کلانتری، فعال باسابقه حوزه محیط زیست و رئیس پیشین سازمان حفاظت محیط زیست، با بیان اینکه بحران آب بزرگ‌ترین تهدید آینده ایران است، هشدار داد اگر این بحران کنترل نشود، کشور پیش از هر تهدید خارجی، از درون فرو خواهد پاشید.