شنبه 14 تیر 1404

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

وزیر اقتصاد از عملکرد موفق سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در تعیین تکلیف 51 همت کالا و تزریق 96 درصد آن به بخش تولید خبر داد.

استاندار تهران از برخورد با 130 نانوایی متخلف خبر داد.

صابر ابر اجرای نمایش خود را از روز سه شنبه، سوم تیر ماه از سر می‌گیرد.

روح‌اله اوقانی آرانی از پرداخت حقوق خردادماه برای گروه باقیمانده از بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق خبر داد.

استاندار تهران از احتمال تمدید تعطیلی ادارات تهران و دورکاری خبر داده است.

معاون وزیر خارجه ایران در پاسخ به درخواست غربی‌ها برای «بازگشت به میز مذاکره»، گفت: ما در مذاکره بودیم که به ما حمله شد. وقتی اسرائیل با کمک آمریکا به ما حمله می‌کند، ادامه گفت‌وگو معنا ندارد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه‌ها در هفته اول شهریورماه خبر داد و گفت: برگزاری آزمون‌های مجازی به هیچ عنوان جایز نیست.

ایرنا: دبیرکل سازمان ملل گفت: باید فورا درگیری‌ها متوقف شود و مذاکرات جدی و پایدار درباره برنامه هسته‌ای ایران از سر گرفته شود.

متجاوزان پیش از تخریب بنیان‌های دفاعی و اقتصادی و صنعتی درصدد تضعیف و تسخیر ذهن و روان و افکارجمعی بوده و هستند، که بالطف خداوند و قدرت فهم و زمانه شناسی مردم ناکام مانده اند.

در شرایط جنگی، رنگ دود حاصل از انفجار می‌تواند نوع ماده و میزان خطر را مشخص کند.

نشریه آمریکایی استریت نوشت: با حملات شب گذشته آمریکا به تأسیسات اتمی ایران و افزایش تهدیدات تهران در خصوص بستن تنگه هرمز، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند در صورت این اقدام، قیمت نفت در بازارهای جهانی با جهشی بی‌سابقه روبه‌رو خواهد شد.

پس از حمله هوایی آمریکا به سه سایت هسته‌ای ایران در روز یکشنبه و به‌دنبال فشار فزاینده از سوی اسرائیل، موجی از واکنش‌ها در سطح بین‌المللی شکل گرفته است.

سلطنت عمان حمله آمریکا به ایران را محکوم کرد.

هواگردهای رژیم صهیونیستی ساعتی پیش به 2 انبار ضایعات در منطقه نظامی یزد اصابت کرد که خسارت آنچنانی در پی نداشت.

مهدی غفاری ووشوکار جوان و ایثارگر شهرستان خرمدره در جریان حملات رژیم کودک کش و جعلی صهیونی به فیض شهادت نائل شد.

رئیس جمهور با اشاره به حمله شب گذشته آمریکا به برخی تأسیسات هسته‌ای کشور، این اقدام را شدیداً محکوم و تصریح کرد: این تجاوز نشان داد که آمریکا، عامل اصلی اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران است. اگرچه ابتدا تلاش داشتند نقش خود را کتمان کنند، اما پس از پاسخ قاطع و بازدارنده نیروهای مسلح کشورمان و مشاهده ناتوانی آشکار رژیم صهیونیستی، ناگزیر خود به میدان آمد.