دوشنبه 28 مهر 1404

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

محمدصالح جوکار: رئیس جمهور، حقایق جنگ 12 روزه‌ای که بر ما تحمیل کردند و ظلم و جنایتی را که آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی مرتکب شدند به خوبی بیان کرد.

مجموعه آسبادهای خشتی و گلی روستای نشتیفان در خواف، با پیشینه‌ای هزارساله و بهره‌گیری از بادهای موسمی، همچنان به عنوان نماد مهندسی ایرانی و سازگاری با طبیعت فعال هستند.

کالجوش یک غذای سنتی و بسیار مقوی در ایران است که معمولاً به عنوان صبحانه یا وعده ناهار سرو می‌شود.

بحث‌هایی که بعضاً در مورد خرید سربازی در فضای مجازی مطرح می‌شود و ممکن است که بسیاری از خانواده‌ها رفتن به سربازی را به تاخیر بیندازند، صحت ندارد.

سفرهای بدون مقصد تنها یک سبک سفر نیستند؛ آیینه‌ای‌اند از روح جوانی که به دنبال معنا، رهایی و لحظه‌های ناب است.

دل مرغ دارای ارزش غذایی بالایی است و منبع غنی از پروتئین باکیفیت محسوب می‌شود که برای ساخت و ترمیم بافت‌های بدن ضروری است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای ضرب سکه یک دلاری با تصویر دونالد ترامپ و شعار "بجنگ، بجنگ، بجنگ" است.

بیست و چهارمین دوره «حراج تهران» ویژه هنر معاصر ایران در مهرماه 1404 برگزار شد.

این کتاب برای پژوهشگران حوزه‌ی عصب‌شناسی، ژنتیک و روان‌شناسی منبع خوبی به شمار می‌آید.

قلمه زدن زنجبیل یکی از ساده‌ترین و جذاب‌ترین روش‌های تکثیر این گیاه پرخاصیت است.

جمع‌بندی مهم‌ترین اخبار 12 مهرماه 1404 را در 55 آنلاین بخوانید.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیست و این موضوع برخلاف باورهای قطعی نظام و فتوای مقام معظم رهبری است، گفت: جمهوری اسلامی همواره در چارچوب قوانین بین‌المللی عمل کرده و خواهان صلح و آرامش با ملت‌ها و همسایگان خود است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: قیمت مرغ زنده در سطح بازار بین 105 تا 110 هزار تومان است که این موضوع به قیمت توزیع تا 135 هزار تومان برای مصرف‌کننده منجر شده و به زودی قیمت آن به 120 تا حداکثر 123 هزار تومان برای مصرف‌کننده می‌رسد.

یکی از دانشجویان حادثه رانندگی در سمنان گفت: «راننده رفتارهای مناسبی نداشت. چندین بار ماجرا را به مسوولان و رییس دانشگاه اطلاع داده بودیم، اما اقدامی نشد. سرویس دیگری هم نبود و ما مجبور بودیم سوار این اتوبوس شویم.» این دانشجو مدعی است که راننده اتوبوس «اعتیاد» داشته و به همین خاطر اکثرا خواب‌آلوده بوده است.

رئیس اداره محیط زیست کرمانشاه از خشک شدن سراب نیلوفر به‌عنوان یکی از سراب‌های مهم کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: در بازدیدی که چند روز قبل از این سراب داشتیم، دبی آن صفر بود و سراب کامل خشک شده بود.

رئیس انجمن بیماری‌های سینه ایران اعلام کرد: هر 40 دقیقه یک زن در کشور به سرطان سینه مبتلا می‌شود و در صورت ادامه روند فعلی، این آمار تا سال 2030 دو برابر خواهد شد.