6 هزار و 700 کانون فرهنگی دانشجویی در کشور فعال است
ساری - ایرنا - معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت که در حال حاضر 6 هزار و 700 کانون فرهنگی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور فعالیت دارند.
به گزارش ایرنا، غلامرضا غفاری روز یکشنبه در آیین اختتامیه سومین جشنواره رویش دانشگاههای فنی و حرفهای کشور که به صورت ویدیو کنفراسی به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای امام محمد باقر (ع) ساری برگزار شد، افزود: فعالیت و اثرگذاری کانون های فرهنگی دانشجویی طی چند سال گذشته در بخش های مختلف از رشد خوبی برخوردار بوده است.
وی از کانونهای دانشجویی و انجمن های علمی به عنوان دو عنصر تاثیرگذار در به کارگیری بهینه ظرفیتهای موجود برای دستیابی به توسعه پایدار یاد کرد و گفت: مراکز علمی و دانشگاهی مبنا و موتور محرکه توسعه کشور در بخشهای مختلف محسوب می شوند و توجه به مقوله فرهنگ در مراکز دانشگاهی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
غفاری با اظهار این که ایران اسلامی از طرفیتهای بیشماری در بخشهای مختلف برخوردار است، تاکید کرد: استفاده از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی و مشارکت بیش از پیش دانشجویان در قالب برگزاری جشنوارههای مختلف و کارهای پژوهشی، زمینه ساز دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده برای محقق شدن توسعه پایدار در کشور است.
وی توانمند سازی دانشجویان را ازرویکردهای اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برشمرد و افزود: برگزاری جشنواره های مختلف در کنار کار جمعی دانشجویان، عامل مهم و تاثیرگذار در شناسایی و بروز خلاقیتهای علمی محسوب می شود.
معاون وزیر علوم گفت: مهارت آموزی متناسب به نیاز بازار کار باید در دانشگاههای فنی و حرفهای کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و باید با حرکت در این مسیر، آینده ایران اسلامی را بسازیم.
وی با بیان اینکه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشجویان در مقایسه با فعالیتهای علمی از اثرگذاری بیشتری برخوردار است، افزود: شرکت دانشجویان در رویدادهای فرهنگی و اجتماعی علاوه بر ایجاد شور و نشاط، باعث پویایی بیشتر دانشجویان می شود و این امر مسیر رسیدن به توسعه پایدار را بیش از پیش هموار میکند.
غفاری گفت: سرمایههای فرهنگی و اجتماعی دانشجویان با شرکت در جشنوارههای مختلف تجلی مییابد و در شرایط حاضر، جامعهای موفق است که از داشتههای متنوع علمی دربخشهای مختلف بهرهمند باشد.
مازندران مقام نخست سومین جشنواره رویش دانشگاههای فنیوحرفهای کشور را کسب کرد و جایگاه دوم و سوم این جشنواره هم به ترتیب به استانهای البرز و تهران رسید.
به گزارش ایرنا، آیین اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی رویش دانشگاه های فنی و حرفهای امروز روز یکشنبه به صورت ویدیوکنفرانسی در دانشکده فنی امام محمدباقر (ع) ساری برگزار شد.
در این مراسم 112 اثر برتر دانشجویان و اعضای کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور در زمینه پوستر، خوشنویسی، نگرارگی و تذهیب، فرش و گلیم، مصنوعات جوبی، سفالی، پارچهای، شعر، داستان کوتاه، فیمل و عکس، نمایشنامه و فیلمنامه نویسی، تکنوازی سازهای ایرانی و جهانی، موسیقی نواحی، مسوولیت اجتماعی و نثر و ادبی معرفی و از خالقان اثر قدردانی شد.
بر اساس ارزیابی هیات داوران سومین جشنواره رویش دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور، دانشجویان مازندرانی در این دوره از جشنواره مقام اول را کسب کردند و استان البرز و تهران هم به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به دست آوردند.
*س_برچسبها_س*