60 هزار میلیارد تومان از مطالبات فرهنگیان پرداخت شد

اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: بیش از 60 هزار میلیارد تومان از مطالبات انباشت فرهنگیان پرداخت شد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، علی فرهادی با بیان اینکه بیش از 60هزار میلیارد تومان از مطالبات انباشته «مطالبات پرسنلی» و «حوزه کیفیتبخشی» به حساب معلمان واریز شد، اظهار کرد: بیش از 60 هزار میلیارد تومان از مطالبات معلمان با عنایت دولت به حساب آنها واریز شد. سازمان برنامه بودجه، سازمان اداری استخدامی و خزانه داری کشور، وزارت آموزش و پرورش را در زمینه پرداخت مطالبات معلمان به خوبی همراهی کردند و جای تشکر دارد.
خبر مرتبط وزیر آموزشوپرورش: درباره معیشت معلمان صحبت نمیکنم! + فیلماقتصادنیوز: وزیر آموزش و پرورش: در مورد معیشت معلمان صحبت نمی کنم! چرا فقط موضوع معیشت معلمان باید در رسانه ها باشد؟
وی اظهار کرد: بدهیهایی که در سال 1403 قابل پرداخت بودند، تسویه حساب شدهاند.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: از سال آینده، زمان ارتقای رتبه فرهنگیان از 5 به 4 سال کاهش مییابد و همه معلمان بدون رتبه هم امسال مشمول رتبهبندی شدند.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید