پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

600 هزار مترمکعب آب سد شیرین‌دره مانه و سملقان رها شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
600 هزار مترمکعب آب سد شیرین‌دره مانه و سملقان رها شد

بجنورد - ایرنا - معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی گفت: رهاسازی آب سد شیرین‌دره، بزرگترین سد استان از پنجشنبه شب آغاز شده و تاکنون 600 هزار مترمکعب این دریاچه تخلیه شده است.

وحید واسطه روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به بارندگی و وقوع سیل اخیر، رهاسازی بخشی از آب سد شیرین دره با دبی 6 مترمکعب در ثانیه در دستور کار است.

وی افزود: رهاسازی آب سد، با هدف ظرفیت سازی در این دریاچه و نیز تخلیه رسوب انجام می شود.

واسطه با اشاره به رهاسازی آب سد غلامان در شهرستان راز و جرگلان اظهار داشت: اکنون رهاسازی از این سد متوقف و در این مدت 100 هزار مترمکعب آب این دریاچه تخلیه شده است.

وی گفت: در این مدت 420 هزار مترمکعب آب وارد سد غلامان شده است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی افزود: در بارندگی های اخیر همچنین، 64 هزار مترمکعب آب وارد سد بارزو در شهرستان شیروان شده است.

بر اساس این گزارش، ورود سیل به سد بارزو، سبب گل و لای و افزایش کدورت آب این مخزن شد که شرکت آب و فاضلاب به ناچار آب را از مدار مصرف شهروندان قطع کرد.

*س_برچسب‌ها_س*