چهارشنبه 18 شهریور 1405

63 میلیارد و 192 میلیون ریال کالای قاچاق در استان مرکزی کشف شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
63 میلیارد و 192 میلیون ریال کالای قاچاق در استان مرکزی کشف شد

اراک - ایرنا - فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: 63 میلیارد و 192 میلیون ریال کالای قاچاق در جریان طرح سه روزه مبارزه با قاچاق کالا در این استان کشف و ضبط شده است.

سردار «حسن مفخمی شهرستانی» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در اراک، افزود: در راستای اجرای این طرح، 17 نفر قاچاقچی کالا دستگیر و 17 دستگاه خودروی سبک و سنگین نیز از متهمان توقیف شده است.

وی بیان کرد: بیشترین کشفیات کالاها در این عملیات‌ها مربوط به پارچه‌های قاچاق، لوازم خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم آشپزخانه و خشکبار بوده است.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: متهمان دستگیر شه در این طرح با تشکیل پرونده تحویل مقام‌های قضایی شدند.

سردار مفخمی شهرستانی اظهار داشت: مبارزه با قاچاق کالا یکی از اولویت‌های پلیس در سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی» به عنوان یکی از سرفصل‌های ماموریتی قرار دارد.

وی یادآور شد: در فروردین‌ماه امسال نیز 95 میلیارد و 571 میلیون ریال انواع کالای قاچاق در استان مرکزی کشف و ضبط شد که این میزان نسبت به کشف 45 میلیارد و 118 میلیون ریال کالای قاچاق مدت مشابه، با افزایش کشف 112 درصدی همراه بود. فرمانده انتظامی استان مرکزی افزود: مبارزه با قاچاق کالا با جدیت و به صورت شبانه‌روزی دنبال می‌شود و طرح‌های زیادی در این راستا اندیشیده شده است.

استان مرکزی با 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 480 هزار نفر جمعیت است.

*س_برچسب‌ها_س*