سه‌شنبه 14 اسفند 1403

70 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان بروجن به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
70 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان بروجن به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شد

شهرکرد - ایرنا - رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: 2 میلیارد و 830 میلیون ریال یارانه بلاعوض برای مجهز کردن 70 هکتار از اراضی شهرستان بروجن به سیستم‌های نوین آبیاری پرداخت شده است.

ذبیح‌الله غریب روز پنجشنبه در آیین بهره‌برداری از طرح‌های کشاورزی شهرستان بروجن به مناسبت هفته جهادکشاورزی اظهار داشت: این میزان سطح در قالب 2 پروژه 40 و 30 هکتاری در گندمان به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شده است.

وی، میزان یارانه بلاعوض اختصاص یافته به پروژه 40 هکتاری را یک میلیارد و 700 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: میزان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای این پروژه 10 میلیارد ریال است که علاوه بر بهره‌مندی 64 خانوار برای 30 نفر نیز اشتغال ایجاد کرده است.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مجموع سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و یارانه بلاعوض اختصاص یافته به طرح 30 هکتاری 9 میلیارد و 130 میلیون ریال بوده است، خاطر نشان کرد: این طرح 48 خانوار را بهره‌مند و برای 20 نفر اشتغال ایجاد کرده است.

غریب، مجموع یارانه پرداختی به شهرستان بروجن برای تجهیز 650 هکتار از اراضی به آبیاری تحت فشار را در سال‌های 97 و 98 به مبلغ 90 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: تعداد طرح‌های آبیاری تحت فشار شهرستان بروجن در سال 98 نیز 12 طرح در 428 هکتار و با پیش‌بینی 60 میلیارد ریال اعتبار بلاعوض بود.

هم‌اکنون حدود 66 هزار بهره بردار چهارمحال و بختیاری در بخش کشاورزی و دامپروری فعالیت می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*