735 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت خوابگاه های علومپزشکی لازم است
تهران - ایرنا - رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته، 735 میلیارد تومان برای تکمیل حدود 45 طرح نیمه کاره خوابگاه های علوم پزشکی در سراسر کشور اعتبار لازم است.
بهروز رحیمی در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر حدود 45 خوابگاه نیمه کاره در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور وجود دارد که نیازمند اعتبار برای تکمیل هستند.
وی افزود: این طرح های خوابگاهی با ظرفیت پذیرش 17 هزار و 500 دانشجو در سراسر کشور به دلیل تامین نشدن اعتبار نیمه کاره مانده اند در حالی که از سویی دیگر استفاده از ظرفیت خیرین در حوزه دانشجویی تاکنون مغفول باقی مانده است و تنها با اندکی تعامل و توجه می توان این طرح ها به اتمام و بهره برداری رساند.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اظهار داشت: ایجاد مجامع خیرین سلامت یا خیرین مدرسه ساز به ایجاد نظم و نظام در حوزه فعالیت خیرین کمک کرد ام با وجود این، قلم خبرنگاران و اصحاب رسانه می تواند جان تازه ای به ظرفیت استفاده از خیرین در ساخت و تکمیل پروژه های خوابگاهی ببخشد.
رحیمی گفت: به کارگیری از ظرفیت خیران می تواند از حمایت از یک دانشجوی کم بضاعت تا ساخت مجموعه های فرهنگی، آموزشی و ورزشی باشد. در این زمینه نیز صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت این امکان را دارد تا در کنار خیرین بوده و بخشی از سرمایه را تامین کرده تا با امضای تفاهم نامه های دو جانبه و چند جانبه با دانشگاه ها طرح های خوابگاهی را به اتمام رساند.
ساخت خوابگاه جدید کوی دانشگاه با کمک یک خیر
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در ادامه از امضای تفاهم نامه با یک خیر برای ساخت خوابگاهی با ظرفیت 250 دانشجو در کوی دانشگاه خبر داد.
وی گفت: تفاهم نامه اولیه ای با یک خیر برای ساخت خوابگاهی با ظرفیت حدود 250 نفر در کوی دانشگاه با برآورد 25 میلیارد تومان به امضا رسیده است.
رحیمی تصریح کرد: این خیر پذیرفته تا تمامی هزینه را پرداخت کند و در صورت نیاز صندوق نیز به وی کمک خواهد کرد.
به گفته وی، مساحت زمین این خوابگاه جدید کوی دانشگاه 4 هزار و 600 متر بوده که گودبرداری شده و پروانه ساخت و نقشه آن آماده است.
خوابگاه، اولویت نخست رفاه دانشجویان
رحیمی با اشاره به اینکه در امور رفاهی دانشجویان، زیرساخت و خوابگاه مولفه اصلی به شمار می رود، عنوان کرد: فراهم بودن خوابگاه و جای خواب احساس امنیت خاطر برای خانواده و دانشجو را به دنبال دارد. در صورتی که این مهم فراهم باشد سایر امور رفاهی دانشجویان در اولویت های بعدی قرار می گیرند.
وی تاکید کرد: اسکان دانشجو در خوابگاه های متعلق به دانشگاه و در حیطه نظارت آن باعث آرامش روح و روان دانشجو و خانواده می شود نسبت به زمانی که دانشجو قرار است خارج از پردیس از خوابگاه های خودگردان، خصوصی یا اجاره منزل استفاده کنند.
ساخت 25 خوابگاه با مشارکت سه بانک
وی افزود: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، سال گذشته برای نخستین بار مصوبه ای را در سازمان برنامه با عنوان تعمیر، تجهیز و نگهداری خوابگاه ها تصویب کرد و بر اساس آن از خوابگاه های مناطق محروم آغاز به بهسازی کرد.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت ادامه داد: این صندوق همچنین در اقدامی برای ساخت 20 تا 25 خوابگاه نیمه کاره با سه بانک رفاه، ملت و تجارت بر سر دریافت وام تفاهم کرده است.
رحیمی گفت: بر اساس این تفاهم، بخشی از سود و کارمزد را صندوق رفاه با اولویت ساخت خوابگاه های متاهلی تقبل می کند و اصل پول را نیز دانشگاه بازمی گرداند. این وام ها دو سال تنفس داشته و در بازه زمانی چهار ساله بازگردانده می شوند.
*س_برچسبها_س*