چهارشنبه 17 بهمن 1403

77 میلیارد تومان پروژه زیست محیطی در ناژوان اصفهان بهره برداری شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
77 میلیارد تومان پروژه زیست محیطی در ناژوان اصفهان بهره برداری شد

اصفهان - چهار پروژه عمرانی - زیست محیطی با اعتباری بالغ بر 77 میلیارد تومان در پارک جنگلی ناژوان اصفهان بهره برداری شد.

اصفهان - چهار پروژه عمرانی - زیست محیطی با اعتباری بالغ بر 77 میلیارد تومان در پارک جنگلی ناژوان اصفهان بهره برداری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، چهار پروژه عمرانی و زیست محیطی شامل باغ نورانی گل رز، خیابان آب، تصفیه خانه دانش بنیان و پروژه‌های روشنایی با اعتباری بالغ بر 77 میلیارد تومان عصر یکشنبه به بهره برداری رسید.

مهدی قائلی مدیر پارک جنگلی ناژوان در آئین افتتاح طرح تعریض خیابان آب با بیان اینکه این محل از خیابان‌های قدیمی شهر اصفهان بوده که لوله اصلی آب از آن عبور کرده است، اظهار داشت: ساماندهی نشدن این خیابان سبب مشکلاتی برای تردد و نارضایتی شهروندان شده بود.

وی اضافه کرد: این خیابان به طول یکهزار و 200 متر با هزینه 28 میلیارد تومان برای کاهش ترافیک و بهبود تردد احداث شده است.

در ادامه سیستم تصفیه آب برکه باغ پرندگان با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان برای جمع آوری آب‌های نامتعارف و بهینه سازی سه هزار متر مکعب آب است. این سیستم تصفیه آب براساس تکنولوژی روز دنیا بدست مهندسان ایرانی بومی سازی شده و با تزریق مواد نانو و ازن آب تصفیه و بازچرخانی می‌شود.

در ادامه پروژه باغ نورانی گل رز و پروژه‌های روشنایی پارک جنگلی ناژوان به بهره برداری رسید.