800 دستگاه اتوبوس و مینی بوس به ناوگان حمل و نقل عمومی افزوده می شود
ترفع از عقد قرار داد خرید 800 دستگاه اتوبوس و مینی بوس جهت توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت خبر داد.
محمود ترفع مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح جزئیات قرار داد صبح امروز خرید اتوبوس با یکی از شرکت های خودرو ساز گفت: تفاهم نامه امضا شده صبح امروز برای خرید 800دستگاه اتوبوس و مینی بوس است که از این تعداد 500دستگاه اتوبوس و 300 دستگاه مینی بوس است.
مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران افزود: از محل این تفاهم نامه نیز قرار داد 250اتوبوس و مینی بوس دیگر نیز به امضاء رسید که 120دستگاه آن اتوبوس و 130دستگاه مینی بوس است.
ترفع ادامه داد: 100دستگاه اتوبوس با موتور دیزل با استاندارد یورو 4و 20دستگاه دیگر گاز سوز است.
او در پاسخ به این سوال که زمان تحویل اتوبوس ها چه تاریخی است، گفت: زمان تحویل از ماه آینده آغاز می شود و قرار است در ماه اول 20دستگاه اتوبوس تحویل شرکت واحد اتوبوسرانی شود و در ادامه نیز ظرفیت تحویل ماه به ماه افزایش پیدا می کند.
بیشتر بخوانید:
کمبود 4 هزار دستگاه اتوبوس در پایتخت / قطع امید شهرداری از دولت برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی
دفن هزینه خرید 14 واگن مترو در سال توسط تهرانیها
خالی ماندن 50 درصد از مسیر اتوبوسها از مسافر / افزایش تقاضای سفر تنها در خطوط 1 و 7 بی ار تی