چهارشنبه 8 اسفند 1403

آبان‌ماه در چهارمحال و بختیاری بدون بارش است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آبان‌ماه در چهارمحال و بختیاری بدون بارش است

شهرکرد - ایرنا - مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری از کاهش 100 درصدی بارش‌های این استان از ابتدای پاییز خبر داد و گفت: این روند تا پایان آبان ادامه دارد و این ماه استان بدون بارش است.

مهران چراغپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این استان در سال آبی جدید (1400-1399) هیچ بارشی تاکنون دریافت نکرده است و این روند دست کم تا پایان آبان ادامه دارد.

وی ادامه داد: طبق نقشه‌های پیش‌یابی برای آذرماه نیز بارش‌های موثر قابل توجهی پیش‌بینی نمی‌شود و رود خشکسالی در استان تداوم می‌یابد.

چراغپور با بیان اینکه این استان خشک‌ترین استان کشور گزارش شده است، تصریح کرد: 66 درصد مساحت این استان در محدوده خشکسالی قرار دارد و چنانچه در زمستان بارش موثر به میزان استاندار بلندمدت نداشته باشیم این خشکسالی عمق بیشتری به خود می‌گیرد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری در ادامه از تداوم پایداری هوای سرد در استان تا نیمه هفته خبر داد و گفت: دما در این مدت کاهش یا افزایش محسوسی ندارد.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه 2 رودخانه زاینده‌رود و کارون و بخشی از رودخانه دز است و افزایش یا کاهش بارش‌ها در این استان، استان‌های خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

خشکسالی‌های اخیر از سال 86 در این استان آغاز شد و پیامدهای ناگواری بر منابع آب، محیط‌زیست و فعالیت‌های اقتصادی این استان به ویژه در بخش کشاورزی داشته است.

*س_برچسب‌ها_س*