پنج‌شنبه 6 آذر 1404

آبرسانی به سه قشلاق عشایری شهرستان اهر

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آبرسانی به سه قشلاق عشایری شهرستان اهر

تبریز - ایرنا - فرماندار اهر از آبرسانی به سه قشلاق عشایری حسین کندی، گوی درق و دده قشلاق در این شهرستان با اعتبار 8 میلیارد ریال خبر داد.

زاهد محمودی روز دوشنبه در جلسه شورای عشایری شهرستان که در قشلاق حاج اوغلو برگزار شد، گفت: این طرح آبرسانی به قشلاقات حسین کندی، گوی درق و دده قشلاق از پیشرفت 20 درصدی برخوردار است.

وی افزود: اعتبار اختصاص یافته برای آبرسانی به این قشلاقات بیش از 8 میلیارد ریال است.

فرماندار اهر، همچنین از پرداخت 15 میلیارد ریال تسهیلات برای 15 طرح پرواربندی دام عشایری به مبلغ 15 میلیارد ریال خبر داد.

فرماندار شهرستان اهر گفت: اگر در کنار کارهای عمرانی و خدماتی در مناطق روستایی و عشایری به بحث تولید و اشتغال نیز توجه بیشتری شود تمایل برای ماندن در روستاها و عشایر بیشتر خواهد شد.

وی، همچنین از مرمت و بازسازی راه های ییلاقی اهر به طول 107 کیلومتر خبر داد.

رییس اداره امور عشایر شهرستان اهر نیز در این جلسه گفت: احداث پل داشبلاغ گروس از اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری و اعتبارات اداره کل شروع شده است.

علیرضا حضوری همچنین از آبرسانی به ییلاقات گچی قران با پیشرفت فیزیکی 30 درصدی خبر داد.

وی همچنین از اعزام 85 نفر زائر اولی‌های جامعه عشایری در قالب 2 دستگاه اتوبوس با همکاری سپاه ناحیه اهر و دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی به مشهد مقدس خبر داد.

*س_برچسب‌ها_س*