شنبه 20 بهمن 1403

آتش سوزی 800 هکتاری الموت قزوین وارد تحقیقات قضایی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آتش سوزی 800 هکتاری الموت قزوین وارد تحقیقات قضایی شد

قزوین - ایرنا - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت: ماجرای آتش سوزی در 800 هکتار از منطقه لات الموت غربی واقع در استان قزوین به علت وجود 2 مظنون وارد تحقیقات جدی‌تر قضایی شد.

حسن عباس نژاد روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از منطقه لات الموت غربی که با حضور علی فولیان معاون دادستان عمومی و انقلاب قزوین همراه بود، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متاسفانه این آتش سوزی به 800 هکتار از درختان اورس 100 تا 200 ساله در الموت غربی آسیب زده است.

وی با بیان اینکه احتمال می‌رود 2 مظنون در آتش زدن این مناطق حفاظت شده دخالت داشته باشند، اظهار داشت: دستگاه قضایی استان شامل دادسرا و دادگستری در این بازدید به دنبال پیدا کردن سرنخ‌های این آتش سوزی هستند.

عباس نژاد بیان داشت: خوشبختانه تاکنون گزارشی از خسارت به حیات وحش در این مناطق به دست نرسیده است، اما از بین رفتن پوشش گیاهی و درختان با عمر بالا باعث شد تا راهکاری بیاندیشیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین خاطرنشان کرد: اطلاعات دقیق‌تر از میزان خسارات ناشی از این آتش سوزی پس از ارزیابی کارشناسان اطلاع رسانی می‌شود.

به گفته وی این آتش سوزی منطقه روستای لات با هواپیماهای آب پاش بعد از 30 ساعت تلاش ایثارگرانه محیطبانان مهار شده است.

*س_برچسب‌ها_س*