یک‌شنبه 30 دی 1403

آخرین تحولات کرونا در لابه‌لای روزنامه‌های جهان

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
آخرین تحولات کرونا در لابه‌لای روزنامه‌های جهان

روزنامه ال موندو درباره پناهجویانی که پشت سیم‌های خاردار مانده‌اند می‌نویسد. فایننشال تایمز نیز در گزارشی به قرص‌های کرونا پرداخته است.

به گزارش ایسنا، آلبرت کوچویی گوینده پیشکسوت رادیو در شرح مهمترین اخبار یکشنبه 7 آذر ماه می نویسد:

آن سوی سیم‌های خاردار

ال موندو روزنامه اسپانیایی نوشت: پناهجویان مانده در آن سوی سیم‌های خاردار در مرز لهستان، اکنون در هراس از یخ بندان، حمله هواپیماهای بی‌سرنشین و خرس‌های وحشی‌اند. با پناهجویان، بازی موش و گربه راه انداخته‌اند. امید به گذر از مرزهای غربی نیست.

راه مرکل

دی ولت روزنامه آلمانی هم نگاهی به انتخابات در راه صدر اعظم آلمان دارد. می نویسد: به نظر می آید «اولاف شولتس»، کرسی صدراعظمی آن کشور را تصاحب کند. او وعده داده، راه آنگلا مرکل را طی خواهد کرد. شکوفایی اقتصادی، اقدام های زیر بنایی و مقابله با تغییرات آب و هوایی، از برنامه های او است.

خشم اتریش

روزنامه دی ولت در نگاهی دیگر می گوید، اتریش با خشم، در مقابله با کرونا، قرنطینه را انتخاب کرده و تداوم داده است.

سوغاتی ژوهانسبورگ

تحلیلگر روزنامه گاردین می‌نویسد: تعجبی ندارد اگر گونه تازه‌ای از ویروس کرونا بیاید. این، بدان سبب است که کشورهای دارا، واکسن‌ها را احتکار کرده، انبارها را انباشته‌اند. در آلمان و جمهوری چک موارد مشکوک ویروس تازه کرونا دیده شد. دو مسافر آمده از آفریقای جنوبی مشکوک به عفونت بودند. آن ها را به کشورشان بازگرداندند. با این همه متخصصان انگلیسی می‌گویند، همه گیری این گونه تازه چنان ویروس های دیگر کرونا، نخواهد بود. سازمان بهداشت جهانی ویروس تازه را به سبب تنوع بسیار، اومی کرون، «واک» نامیده است. و نخستین بار از کوتنگ از پرتوریا و ژوهانسبورگ کرونای آفریقای جنوبی دیده شده است.

قرص های کرونا

فایننشال تایمز نوشت: متخصصان بیماری های عفونی می گویند، ویروس کرونای آفریقای جنوبی، برای پادتن یا آنتی بادی، ناشناخته نیست و قادر به مقابله با آن است. گفته می شود قرص های «مرک»، قادر به مقابله با این ویروس‌اند. دانشمندان معتقدند این‌گونه تازه ویروس کرونا، چندان ناشناخته نیست. با این همه به نظر نمی‌آید همه‌گیری آن، بیش از ویروس‌های پیشین کرونا، آسیب‌رسان باشد. همه جهان در تب و تاب، مهار این گونه تازه است. شعار سازمان بهداشت جهانی می‌گوید: کسی ایمن نیست، مگر همه ایمن باشند. واکسن برای همه.

در حاشیه خبرهای امروز آمده است:

احساسات در خرچنگ ها

گاردین نوشت: دکتر جاناتان پیرس، سرپرست گروه پژوهشگری است که بر احساسات حیوانات کار می‌کنند. آخرین یافته پژوهش آن‌ها می گوید، خرچنگ لابستر، حتی ماهی های موسوم به لابستر تیغی، دارای احساس هستند و باید انسان ها در برخورد با آن ها، مراقب این حس باشند. دانشگاه لندن، سال‌هاست که بر این طرح پژوهشی، کار می کند. طرحی که در وضع قوانین انگلیس در برخورد با آن ها، می تواند اثرگذار باشد.

انتهای پیام

آخرین تحولات کرونا در لابه‌لای روزنامه‌های جهان 2
آخرین تحولات کرونا در لابه‌لای روزنامه‌های جهان 3
آخرین تحولات کرونا در لابه‌لای روزنامه‌های جهان 4