پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

آخرین خبر از نتیجه برگزاری طرح رعد | دستگیری بیش از 200 خلافکار

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
آخرین خبر از نتیجه برگزاری طرح رعد | دستگیری بیش از 200 خلافکار

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری 216 متهم و انهدام هشت باند خلافکار در جنوب تهران خبر داد.

سرهنگ دوستعلی جلیلیان، فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری 216 متهم و انهدام هشت باند خلافکار در جنوب تهران خبر داد.

به گزارش عرشه آنلاین، وی گفت: در این طرح 216 متهم دستگیر شدند، همچنین هشت باند سازمان‌یافته منهدم شد. از میان دستگیر شدگان 157 نفر سارق بودند.

وی با بیان اینکه 10 دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه به همراه 170 پرونده سرقت و چهار قبضه سلاح گرم از متهمان کشف شد، گفت: ارزش این اموال به بیش از 161 میلیارد ریال می‌رسد.

فرمانده انتظامی ویژه شهرستان ری ادامه داد: در این مرحله از طرح رعد، 90 کیلوگرم انواع موادمخدر کشف شده و 48 قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر نیز دستگیر شدند. همچنین 31 معتاد متجاهر از سطح معابر جمع‌آوری شده و برای درمان به مراکز ترک اعتیاد منتقل شدند. مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق با ارزش حدود 151 میلیارد ریال نیز از قاچاقچیان کالا کشف و 21 دستگاه خودرو و موتور سیکلت متخلف از متهمان مرتبط با قاچاق نیز توقیف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری در ادامه با اشاره به دو مورد از مهم‌ترین پرونده‌های فرماندهی انتظامی شهرستان ری گفت: دریافت خبری مبنی بر دپو و جمع آوری مواد اولیه پتروشیمی وارداتی در یک انبار کالا اطراف کهریزک، سبب شد تا بررسی موضوع در دستورکار تیمی از ماموران کلانتری کهریزک قرار گیرد. بررسی‌های ابتدایی نشان‌دهنده این بود که که کالاهای دپو شده وارداتی بوده و خارج از شبکه توزیع در این مکان جمع آوری شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان ری با اشاره به شناسایی هویت مالک انبار اظهارکرد: پس از شناسایی هویت مالک انبار نتیجه تحقیقات به مرجع قضایی انعکاس داده شد و دستور بازرسی از این مکان از سوی مقام قضایی صادر شد. در ادامه نیز ماموران این فرماندهی به همراه نماینده اتاق اصناف محل را مورد بازدید قرار دادند و در بازرسی صورت گرفته 298 تن مواد اولیه پتروشیمی وارداتی با ارزش 100 میلیارد ریال کشف شد. با دستور قضایی، محل دپوی کالای قاچاق پلمب و مالک انباری برای گذراندن مراحل قانونی به دادسرا منتقل شد.

دستگیری سارق گوسفندان

جلیلیان در ادامه با اشاره به دستگیری سارقان گوسفند در شهر ری نیز اظهار کرد: شکایت فردی درباره دزدیده شدن 50 راس از گوسفندهای وی از محل نگهداری احشام در محدود خاورشهر منجر به اعزام تیمی از مامورن کلانتری به نشانی اعلامی شد. ماموران پس از بررسی متوجه شدند که متهمان پس از تخریب در ورودی محل نگهداری احشام، 50 راس گوسفند را با استفاده خودروهای وانت دزدیده و فرار کرده‌اند.

وی تصریح کرد: ماموران با بررسی جغرافیای جرم و انجام اقدامات پلیسی، هویت و مخفیگاه متهمان را در کمتر از 48 ساعت در خاورشهر کشف کردند. در ادامه پس از بررسی‌های صورت گرفته و هماهنگی با مقام قضایی هر دو متهم در مخفیگاهشان دستگیر شدند و 50 راس گوسفند به سرقت رفته کشف شد. متهمان نیز به همراه پرونده‌ای که برای آن‌ها تشکیل داده شده، به دادسرا منتقل شدند تا مراحل قانونی را بگذرانند./ ایسنا

هم اکنون دیگران می خوانند 9 شهریور 1401 - 17:17

بیشتر بخوانید

آخرین خبر از نتیجه برگزاری طرح رعد | دستگیری بیش از 200 خلافکار 2