آخرین وضعیت اطفای حریق جنگلهای کشور
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی از مهار کامل آتشسوزی الیت و پیگیری عملیات اطفای حریق در جنگلهای گلستان و جلفا خبر داد.
به گزارش مشرق، سرهنگ مجید زکریاییاظهار کرد: آتشسوزی در منطقه الیت بهطور کامل مهار شده است و نیروها در حال لکه گیری هستند. آتشسوزی در جنگلهای کلاردشت، نوشهر، رامسر در هفته جاری اطفا شده است.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر آتشسوزی جنگلی در شهرستان آزاد شهراستان گلستان محدوده محمدآباد، سوسرا، ساسنگ، شهرستانهای گالیکش، کلاله، مینودشت وجود دارد و عملیات اطفا در حال انجام است.
زکریایی افزود: در استان آذربایجان شرقی در جلفا، جنگلهای ارسباران روستای نمنق، چهار روز عملیات اطفا انجام شده است. امروز چند نفر محلی گزارش آتشسوزی در دو نقطه این جنگل را دادهاند و ماموران منابع طبیعی در محل هستند.
فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی اضافه کرد: در استان گیلان شنبه و یکشنبه (1 و 2 آذرماه) در ماسال مرتع مشجر و در آستارا جنگل پهنبرگ دچار آتش سوزی شد که مهار شده و آتش شب گذشته هم در دو نفطه جنگل آستارا اطفا شده است. هفته جاری در سواد کوه، گلوگاه، بهشهر و آمل استان مازندران آتشسوزی جنگلی سطحی گزارش شد که همگی اطفا شده است.
زکریایی در پایان گفت: یکشنبه و دوشنبه (2 و 3 آذر) در استان اردبیل در شهرستان مشکین شهر بالوجه و شهرستان نمین محدوده تلکابین آتش سوزی مرتع رخ داد که اطفا شده است. روز گذشته (3 آذرماه) در شهرستان فاروج خراسان شمالی محدوده فاطمه خانوم آتشسوزی مرتع اخاموش شد.
منبع: ایسنا