آخرین وضعیت ایمن سازی بزرگراههای پایتخت / سه بزرگراه تهران در اولویت ایمن سازی
معاون فنی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در مورد اجرای طرح ایمن سازی بزرگراههای سطح شهر تهران توضیحاتی ارائه کرد.
مهدی نوروزی در گفتوگو با ایسنا، در مورد آخرین وضعیت ایمن سازی بزرگراههای تهران با تأکید بر اینکه ایمن سازی بزرگراه امام علی (ع) شروع شده است، گفت: وظیفه ذاتی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری رسیدگی به وضعیت بزرگراههای شهر تهران در موضوعات مختلف همچون نصب و نگهداشت علائم و تجهیزات ترافیکی افقی و عمودی در بزرگراههاست.
وی با بیان اینکه یک طرح جهادی را در سازمان حمل و نقل آغاز کردیم که براساس این طرح به صورت محوری از محورهای شمالی - جنوبی پایش شاخصهای ایمنی را آغاز کردیم، اظهار کرد: بزرگراه امام علی (ع) با توجه به حجم تصادفات، نیاز به توجه بیشتری داشت که بر همین اساس تمام اکیپهای ترافیکی مان را در موضوعات مختلف همچون حفاظ های توری، گارد، نیوجرسی، خطکشی و پیمانکاران تابلوها و علائم را به صورت خاص ظرف یک هفته در محدوده بزرگراه امام علی (ع) بسیج کردیم تا از ابتدای محور شروع به بررسی کنند و نواقصی که بوده را رفع کردند.
نوروزی افزود: بعد از این که پایش محورهای شمالی - جنوبی تمام شود، تیم فنی به سراغ محورهای شرقی - غربی میروند تا پایش و بررسی ترافیکی و ایمنی را انجام دهند و در صدد هستیم تا نگاه ویژه تری به بزرگراهها داشته باشیم و با افزایش ایمنی، تصادفات در این محورها را کاهش دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که پس از ایمن سازی بزرگراه امام علی (ع) به سراغ کدام بزرگراه میروید؟ گفت: همکاران در حال بررسی بوده و نظر پلیس هم مورد توجه هست. یکی از شاخصهای مهمی که برای انتخاب محورها مد نظر قرار میگیرد، تعداد تصادفاتی است که در آن محورها رخ داده و از این منظر بزرگراه امام علی (ع) اولویت داشت و بعد از آن، بزرگراههای صیاد شیرازی و یا مدرس خواهند بود.
نوروزی با تأکید بر اینکه مشکل خاصی در این بزرگراهها نیست و با این طرح یک بازبینی و ممیزی انجام می دهیم، تصریح کرد: به صورت روزانه وظیفه مان است که این موضوعات را رصد و پیگیری کنیم که در حال حاضر نیز در راستای اجرای این طرح، همکاران ما به صورت خاص تر و با تمام قوا حضور پیدا میکنند تا اگر نقص و یا مشکلی وجود دارد با همفکری که بین همکاران صورت می گیرد، توجه ویژه تری به این محورها شود.