چهارشنبه 17 بهمن 1403

آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی اعلام شد؛ درباره ناایمن بودن اغراق می‌شود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی اعلام شد؛ درباره ناایمن بودن اغراق می‌شود

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: در خصوص وضعیت ایمنی استادیوم آزادی بزرگنمایی‌های بسیاری صورت گرفته است و هیچ نگرانی بابت ایمنی و سازه‌ای وجود ندارد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نصیری؛ رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره وضعیت ایمنی ورزشگاه آزادی گفت: در خصوص وضعیت ایمنی استادیوم آزادی بزرگنمایی‌های بسیاری صورت گرفته است.

وی ادامه داد: باید تأکید کنم تصاویری که در فضای مجازی و در خصوص ایمنی ورزشگاه آزادی منتشر شده مربوط به فینیشینگ این ورزشگاه است و هیچ ارتباطی با وضعیت سازه‌ای ندارد.

آماده‌سازی پارکینگ‌های استادیوم آزادی برای "دربی"

نصیری با اشاره به اقدامات صورت گرفته گفت: مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی ارزیابی‌های لازم را انجام داده است و مطابق با گزارش کتبی این مرکز از 72 زون ورزشگاه آزادی فقط 8 زون نیازمند مقاوم‌سازی هستند و مابقی زون‌ها از نظر سازه‌ای ایمن هستند.

وی با بیان اینکه از چند ماه پیش تمامی زون‌های ناایمن مسدود شدند، گفت: محلی که ناایمن بود اکنون تبدیل به کارگاه ساختمانی شده است و بر همین اساس اکنون درخصوص ورزشگاه آزادی ابهام‌زدایی شده است و دقیقاً مشکل به‌صورت شفاف بیان شده همچنین محل‌هایی که دارای برخی مشکلات بودند نیز اصلاح شدند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تصریح کرد: در محل‌هایی که تماشاگران در ورزشگاه آزادی مستقر می‌شوند هیچ نگرانی بابت ایمنی و سازه‌ای وجود ندارد.