آخوند میرابی: وحدت و همدلی ایرانیان در جهان زبانزد است / گلستان پایتخت وحدت و همدلی است
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، آخوند عبدالجبار میرابی صبح امروز در اختتامیه سومین همایش ملی نغمهسرایان اهل سنت کشور که به مناسبت هفته بسیج و روز ملی گرگان در دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان گرگان برگزار شد، اظهار کرد: وحدت و همدلی در سراسر ایران موج میزند و استان گلستان نماد وحدت و یکپارچگی است.
وی تصریح کرد: یکی از بزرگترین نعمتی که خداوند متعال به انسان بهویژه مسلمانان هدیه داده است اتحاد و همدلی و انسجام است شما حامیان و عاملان وحدت هستید باید قدر این وحدت را بدانید.
امام جمعه اهلسنت قرهتپه شهرستان بندرترکمن ابراز کرد: آفرین بر شما که امروز با حضور سبزتان وحدت را تبیین کردید از کردستان، هرمزگان، بلوچستان و جای جای کشور عزیزمان ایران آمدید تا کلمه وحدت را معنا کنید.
حاج آخوند میرابی خاطرنشان کرد: ملت ایران اعم از اهلسنت و اعل تشیع در دوران هشت سال دفاع مقدس به جهانیان نشان دادند که دین، پرچم، وطن و رهبر ما یکی است.
وی اظهار کرد: اگر منیت را کنار بگذاریم و بنای خودمان را بر اتحاد و همدلی بگذاریم دشمن هرگز نخواهد توانست بر ما فائق آید. انتهای پیام /83019
*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید اهل سنت وحدت استان گلستان ایران آخوند میرابی: وحدت و همدلی ایرانیان در جهان زبانزد است گلستان پایتخت وحدت و همدلی است امام جمعه اهلسنت قرهتپه شهرستان بندرترکمن وحدت و همدلی ایرانیان به ویژه در استان گلستان اختتامیه سومین همایش ملی نغمهسرایان اهل سنت کشور همایش ملی نغمهسرایان اهل سنت کشور اهلسنت قرهتپه بندرترکمن این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است