سه‌شنبه 28 مرداد 1404

آغاز دوباره تنش‌های مرزی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
آغاز دوباره تنش‌های مرزی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان

طی روزهای اخیر، جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان خبر از نقض آشکار آتش بس توسط طرف مقابل می‌دهند و درگیری‌های پراکنده میان نیروهای دو کشور آغاز شده است.

وزارت دفاع ارمنستان یکشنبه شب اعلام کرد که یکی از سربازان این کشور در نزدیکی مرز توسط یک تک تیرانداز جمهوری آذربایجان کشته شده است.

به گزارش ایرنا؛ جمهوری آذربایجان با رد این ادعای وزارت دفاع ارمنستان، مدعی شده است که سربازان این کشور در بخشی دیگر از منطقه مرزی از سوی ارمنستان مورد تیراندازی قرار گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری‌ها، تنش‌ها بین این دو کشور همسایه روز یکشنبه افزایش یافت. جمهوری آذربایجان اعلام کرد که یک ایست بازرسی را در ابتدای جاده‌ای که از ارمنستان به منطقه ارمنی قره باغ کوهستانی در جمهوری آذربایجان منتهی می‌شود ایجاد کرده است، ارمنستان هم مدعی شد که چنین ایست بازرسی ناقض پیمانی است که به جنگ بین کشورها در سال 2020 پایان داد.

قره باغ کوهستانی در سال 1994 تحت حمایت ارتش ارمنستان قرار گرفت.

جمهوری آذربایجان بارها مدعی شده است که ارامنه از کریدور لاچین برای آوردن سلاح و مهمات به قره باغ کوهستانی استفاده کرده‌اند.

پس از یک جنگ 6 هفته‌ای در سال 2020 و بر اساس یک آتش بس با میانجیگری روسیه، مقرر شد ترانزیت در امتداد جاده موسوم به کریدور لاچین که قره باغ کوهستانی را به ارمنستان متصل می‌کند، تحت تضمین نیروهای حافظ صلح روسی ادامه یابد.

طی روزهای اخیر، جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان خبر از نقض آشکار آتش بس توسط طرف مقابل می‌دهند و درگیری‌های پراکنده میان نیروهای دو کشور آغاز شده است.

تماشاخانه

مادرانی با شیر سمی؛ این نوزادان در یک قدمی اعتیاد، تشنج و آینده‌ای تلخ هستند (فیلم)

ببینید پاک‌کن‌های معروف ژاپنی چطوری ساخته می‌شوند / از شکل حیوانات گرفته تا هواپیما

فیلم های دیگر docReady(function () { if (window.innerWidth کانال عصر ایران در تلگرام
آغاز دوباره تنش‌های مرزی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان 2
آغاز دوباره تنش‌های مرزی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان 3
آغاز دوباره تنش‌های مرزی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان 4