شنبه 1 آذر 1404

آغاز نشست سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان با عنوان «ایران قدرتمند در گام دوم انقلاب»

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
آغاز نشست سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان با عنوان «ایران قدرتمند در گام دوم انقلاب»

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، سی و یکمین دوره نشست سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان صبح امروز با عنوان « ایران قدرتمند در گام دوم انقلاب» در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

رضا قلعه نوی دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ابتدای این نشست با اشاره به شرایط حساس کشور گفت: دانشجویان در این شرایط باید برای گذر از مشکلات کمک کنند.

وی با بیان اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی جلوه‌گاه مردم‌سالاری در ایران است، افزود: انتخابات مجلس شورای اسلامی، اقتصاد، تولید ملی و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب از موضوعات و محورهای اصلی سی و یکمین همایش سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان است.

دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ادامه داد: در حال حاضر وظیفه تک تک افراد جامعه و دانشجویان است که در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب گام برداند زیرا این بیانیه انقلاب را به سر منزل مقصود هدایت خواهد کرد.

دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی در پایان گفت لزوم برگزاری انتخابات و حضور و مشارکت مردم در انتخابات از موضوعات ویژه همایش سیاسی ایران قدرتمند در گام دوم انقلاب اسلامی است.

انتهای پیام /

دانشجویان مجلس شورای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی جامعه اسلامی