انتخابات مجلس
انتخابات مجلس
رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با ارزیابی عملکرد احزاب در سال 1403، بر ضرورت تمرکز آنها بر سه محور تمدن نوین اسلامی، جامعه نمونه اسلامی و دولت کریمه در سال 1404 تأکید کرد.
محمدجواد آذری جهرمی، وزیر دولت روحانی و از چهره های اصلی کمپین انتخاباتی مسعود پزشکیان در گفتگوی نوروزی در «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین تاکید کرد: در 1400 و 1403 به من گفتند کاندیدا شوم اما آمادگی چنین مساله ای را در خودم نمی دیدم.
برگزاری انتخابات زودهنگام ریاستجمهوری موجب بازگشت جدی جریان اصلاحات به عرصه سیاسی کشور شد.
وقتی از برندینگ یک چهره سیاسی صحبت میکنیم دقیقاً منظورمان چیست؟ دکتر گیویان استاد دانشگاه در گفتگوی نوروزی با خبرآنلاین به سوالاتی درباره برندینگ مسعود پزشکیان پاسخ داده است.
وی در ادامه بیان کرد: سه برادر بودیم و هر سه عضو پایگاه بسیج. به خاطر تحرکات منافقین و فضای امنیتی آن سالها، تأمین امنیت صندوقهای رأی با بچههای بسیج بود.
عصرایران در گزارش نوشت: شگفتآورترین ثبت نام را محمد باقر قالیباف انجام داد نه به این خاطر که بی سابقه بود چون از سال 1384 به دنبال این جایگاه بوده و هیچ گاه به وصال نرسیده است. از این حیث که تنها چند روز بعد از انتخاب مجدد به عنوان رییس مجلس شورای اسلامی برای چهارمین بار نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد.
اکران تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، نامگذاری بزرگراه بعثت به نام شهید رئیسی، توفان در تهران و مانور خاموشی در خطوط 7 گانه مترو از خبرهای خرداد 1403 در حوزه شهری بود.
سفرهای علی لاریجانی به لبنان و سوریه برای انتقال پیامهایی از جانب نظام به مقامات این کشورها رخداد مهمی در سال 1403 برای موقعیت جمهوری اسلامی در منطقه و لاریجانی در داخل کشور بود. پیام اصلی اما در داخل برای دشمنانش مخابره شد: «لاریجانی حذف نشده است و به سطحی از سیاستورزی منتقل شده است که نتوانید «ثلمهای» به او وارد کنید»
حمید رسایی در گفتوگویی، از ماجرای طلبه شدنش میگوید.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام حمید رسایی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت و گوی تفصیلی در "ویژهبرنامه 04" مخصوص ایام نوروز خبرگزاری دانشجو به بررسی و تحلیل وضعیت کنونی فضای سیاسی کشور پرداخته است. رسایی گفت: متأسفانه بسیاری در جریان اصولگرایی تمایلی ندارند بدنه فکر کند یا نقد داشته باشد، در حالیکه بنای این جریان، همانطور که رهبر انقلاب فرمودند، بر...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام حمید رسایی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت و گوی تفصیلی در "ویژهبرنامه 04" مخصوص ایام نوروز خبرگزاری دانشجو به بررسی و تحلیل وضعیت کنونی فضای سیاسی کشور پرداخته است. ایشان در این مصاحبه بصورت صریح و شفاف، نظرات و دغدغههای خود را در خصوص چالشهای پیشروی کشور، حال و هوای مجلس دوازدهم، رای اعتماد به دولت پزشکیان، برجام، قانون...
به اعتقاد من سال 1404 سال سختی برای اقتصاد ایران است. اقتصاد ایران در یک دوراهی تصمیم است که آیا میخواهد به زندگی مردم بهبود ببخشد یا میخواهد همچنان نرخ تورم فزاینده باشد. در دهه 1390 متوسط نرخ تورم حدودا 20 درصد بود، اما اکنون نرخ تورم به عدد 30 تا 40 درصد رسیده است. ادامه این روند بسیار خطرناک است. اکنون زمان تصمیمگیری شجاعانه و بخردانه است.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سالی که گذشت طرح پرسرو صدایی را تصویب کردند که طبق آن، 27 خرداد 1405 دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا پایان مییابد و دوره هفتم شوراها آغاز خواهد شد و در طول این مدت حضور شهرداران و دهیاران در شهرداری ها و دهیاری ها نیز تمدید می شود.
فضای فروردین 1403 در ادامه مباحث آخر سال 1402 تحت تاثیر افشای ماجرای حوزه علمیه کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران و انتقال باغ ازگل به مؤسسهای با مالکیت فرزندان او بود تا جایی که خبرسازترین چهره آخر سال شد و در تعطیلات نوروز نقل محافل در دید و بازدیدهای عید و البته این تصور درگرفت که به خطبه خوانی پایان میدهد یا پایان خواهند داد.
هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت: در خصوص انتخابات مجلس، اگر زیرساختهای صیانت از رأی مردم وجود داشته باشد، ما هم با برگزاری تمام الکترونیک انتخابات موافقت خواهیم کرد.
حجاب، فیلترینگ، FATF، تحریمها و بحران معیشت، پنج چالش بزرگ پزشکیان در سال 1403 که همچنان با پرونده باز باقی ماندهاند.