آغاز پخش پویانمایی «سلام بر ابراهیم»
تهران - ایرنا - مجموعه پویانمایی «سلام بر ابراهیم» از شبکه سه سیما پخش می شود.
به گزارش ایرنا، مجموعه انیمیشن سلام بر ابراهیم کاری از گروه نوجوان مرکز پویانمایی صبا است که به تهیهکنندگی اسدالله دیانتی و کارگردانی اسماعیل یوسفی از امروز 31 مرداد پخش خود را از شبکه سوم سیما آغاز می کند. این مجموعه در چهار فصل تولید شده که فصل اول آن در قالب 13 قسمت 20 دقیقه ای از 31مرداد هر شب ساعت 20:20دقیقه از شبکه سوم سیما پخش می شود.
مرکز پویانمایی صبا تاکنون انیمیشنهای بسیاری را پیرامون شخصیت های ملی، میهنی، تاریخ معاصر و دفاع مقدس تولید و پخش کرده و هم اکنون سلام بر ابراهیم تازه ترین اثر فاخریست که به همت این مرکز تولید شده و در فصل اول خود راوی کودکی تا نوجوانی شهید ابراهیم هادی ملقب به علمدار کمیل است. این فصل از مجموعه سلام بر ابراهیم، روایت ماجراهایی است که وی در جبهه غرب داشته و اتفاقاتی که در جبهه جنوب برای شهید ابراهیم هادی رخ داده و به ویژه رخدادهای کانال کمیل به نمایش گذاشته میشود.
ابراهیم هادی کیست؟
ابراهیم هادی در اول اردیبهشت سال 1336 در محله شهید سعیدی حوالی میدان خراسان به دنیا آمد. ابراهیم چهارمین فرزند خانواده بود و در نوجوانی طعم تلخ یتیمی را چشید. ابراهیم دوران دبستان را به مدرسه طالقانی رفت و دبیرستان را نیز در مدارس ابوریحان و کریمخان گذراند. او در سال 55 توانست به دریافت دیپلم ادبی نائل شود. از همان سالهای پایانی دبیرستان، مطالعات غیر درسی را شروع کرد؛ حضور در هیئت جوانان وحدت اسلامی و شاگردی استادی نظیر مرحوم علامه محمدتقی جعفری در رشد شخصیتی ابراهیم بسیار موثر بود.
وی در دوران پیروزی انقلاب شجاعتهای بسیاری از خود نشان داد. همزمان با تحصیل علم به کار در بازار تهران مشغول بود و پس از انقلاب در سازمان تربیت بدنی و بعد از آن به آموزش پرورش منتقل شد و به تربیت دانش آموزان پرداخت. یکی از کارهای ابراهیم در جبه های جنگ، انتقال مجروحان و شهدا از منطقه به عقب بود.
این شهید جاوید الاثر به ورزش علاقه فراوانی داشت و فعالیت در این عرصه را با ورزش پهلوانی و ورزش باستانی شروع کرد و در والیبال و کشتی بی نظیر بود. این پهلوان در عملیات والفجر مقدماتی پنج روز به همراه بچههای گردان کمیل و حنظله در کانالهای فکه مقاومت کرد اما تسلیم نشد و در 22 بهمن سال 61 بعد از فرستادن باقیمانده رزمندگان به عقب جبهه، به تنهایی با دشمن بعثی جنگید و دیگر کسی او را ندید
پنج روز به همراه بچه های گردان کمیل و حنظله در کانال های فکه مقاومت کردند اما تسلیم نشدند. سرانجام در 22 بهمن سال 61 بعد از فرستادن بچه های باقی مانده به عقب، تنهای تنها با خدا همراه شد. دیگر کسی او راندید. او همیشه از خدا می خواست گمنام بماند. خدا هم دعایش را مستجاب کرد. ابراهیم سالهاست که گمنام و غریب در فکه مانده تا خورشیدی باشد برای راهیان نور. مزار یادبود این قهرمان شهید در قطعه 26 گلزار شهدای بهشت زهرا (س) است.
در وصیت نامه این شهید آمده است: خدایا تو را گواه میگیرم که در طول این مدت از شروع انقلاب تاکنون هر چه کردم، برای رضای تو بوده و سعی داشتم همیشه خود را مورد آزمایش و آموزش در مقابل آزمایشها قرار دهم. امیدوارم این جان ناقابل را در راه اسلام عزیز و پیروزی مستضعفین بر متکبرین بپذیری. خدایا هر چند از شکستگیهای متعدد استخوانهایم رنج میبرم، ولی اهمیتی نمیدادم؛ به خاطر اینکه من در این مدت چه نشانههایی از لطف و رحمت تو نسبت به آنهایی که خالصانه و در این راه گام نهادهاند، دیدهام.
خدایا، ای معبودم و معشوقم و همه کس و کارم، نمیدانم در برابر عظمت تو چگونه ستایش کنم ولی همین قدر میدانم که هر کس تو را شناخت، عاشقت شد و هر کس عاشقت شد، دست از همه چیز شسته و به سوی تو میشتابد و این را به خوبی در خود احساس کردم و میکنم. خدایا عشق به انقلاب اسلامی و رهبر کبیر انقلاب چنان در وجودم شعلهور است که اگر تکهتکهام کنند و یا زیر سختترین شکنجهها قرار گیرم، او را تنها نخواهم گذاشت.
این شهید جاوید الاثر همچنین وصیت کرد: به عنوان یک فردی از آحاد ملت مسلمان به تمامی ملت خصوصاً مسئولین امر تذکر میدهم که همیشه در جهت اسلام و قرآن بوده باشید و هیچ مسئله و روشی شما را از هدف و جهتی که دارید، منحرف ننماید. دیگر این که سعی کنید در کارهایتان نیت خود را خالص نموده و اعمالتان را از هر شرک و ریا، حسادت و بغض پاک نمایید تا هم اجر خود را ببرید و هم بتوانید مسئولیت خود را آنچنان که خداوند، اسلام و امام میخواهند، انجام داده باشید این را هرگز فراموش نکنید تا خود را نسازیم و تغییر ندهیم، جامعه ساخته نمیشود.