پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

آغاز پرداخت تسهیلات مسکن روستایی از فردا توسط 9 بانک

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
آغاز پرداخت تسهیلات مسکن روستایی از فردا توسط 9 بانک

معاون بازسازی بنیاد مسکن گفت: از فردا تسهیلات 350 میلیون تومانی مسکن روستایی توسط 9 بانک در سراسر کشور آغاز می‌شود.

مجید جودی معاون بازسازی بنیاد مسکن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاارن جوان با بیان اینکه از فردا پرداخت تسهیلات 350 میلیون تومانی مسکن روستایی توسط بانک‌های عامل آغاز می‌شود گفت: با توجه به پشتیبانی دولت تمام سهمیه سال گذشته به انجام رسیده و دولت هم در هفته گذشته اقدامات اولیه خود از جمله ارائه تضمین نامه‌های سازمان برنامه و بودجه و تضمین نامه وزارت راه وشهرسازی را ارائه کرده و بانک ها‌ی عامل هم توسط بانک مرکزی مشخص شده است.

به گفته وی سهمیه بانک‌های 9 گانه از جمله بانک ملی، صادرات، سپه، مسکن، رفاه کارگران، کشاورزی، پست بانک، تجارت و ملت ابلاغ شده و از فردا تمامی شعب این بانک‌ها می‌توانند اقدام به پرداخت تسهیلات مسکن کنند.

او بیان کرد: در هفته گذشته هم اعتبارات بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات افزایش یافته است و همین امر خود می‌تواند روند ساخت و اجرای پروژ‌های مسکن روستایی را افزایش دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه