جمعه 26 بهمن 1403

آلارم صوتی در 16 تقاطع پایتخت

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
آلارم صوتی در 16 تقاطع پایتخت

مدیر مرکز کنترل ترافیک تهران از مناسب سازی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی پایتخت برای نابینایان خبر داد و گفت: 16 تقاطع پایتخت به سیستم آلارم صوتی برای نابینایان تجهیز شده است.

حمید برادران مدیر مرکز کنترل ترافیک تهران از مناسب سازی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی پایتخت درباره مناسب سازی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی با تاکید بر اینکه طرح اطلاع رسانی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی برای نابینایان تحت عنوان آلارم صوتی در برخی از چراغ‌ها اعمال شده است، تصریح کرد: با همکاری انجمن نابینایان، بهزیستی و معاونت شهرسازی در قالب طرح بهسازی معابر برای عبور ایمن نابینایان، 16 تقاطع نابینایان را با انجمن نابینایان و بهزیستی شناسایی کردیم که این تقاطع‌ها به سیستم آلارم صوتی مجهز شدند.

به گزارش ایسنا، مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران اضافه کرد: سیستم چراغ راهنمایی و رانندگی به آلارم صوتی مجهز شده که این آلارم دائم الاجرا است، یعنی هنگام ثبت شدن چراغ آلارم پخش می‌شود و تا نزدیک شدن به زمان پایان سرعت پخش آلارم بیشتر می‌شود و این برای نابینایان تکرار می‌شود.

برادران اضافه کرد: در حال برنامه ریزی هستیم تا تعداد تقاطع‌های مناسب سازی شده برای نابینایان افزایش یابد.

از میان اخبار

دستکاری شاخص آلودگی هوا؟

(تصاویر) فروش این شلوارهای زنانه در بازار تهران جنجالی شد!