شنبه 1 آذر 1404

آماده باش ارتش چین تا سال 2027 برای حمله به تایوان

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
آماده باش ارتش چین تا سال 2027 برای حمله به تایوان

رییس سازمان سیا گفت: رییس جمهور چین به ارتش دستور داده تا سال 2027 آماده باشد، ولی به این معنا نیست که او تصمیم دارد در همین سال به تایوان حمله کند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا به نقل از ای بی سی، ویلیام برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) یکشنبه در یک مصاحبه تلویزیونی تاکید کرد که آمریکا باید سیاست چین در مورد کنترل و تسلط بر تایوان را جدی بگیرد حتی اگر درگیری نظامی اجتناب ناپذیر نباشد.

وی گفت: هرچند می‌دانیم که شی به ارتش چین دستور داده تا سال 2027 آماده باشد، ولی به این معنا نیست که او تصمیم دارد در همین سال به تایوان حمله کند. من فکر می‌کنم رئیس جمهور چین در حمله به تایوان تردید دارد.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا گفته است که اگر چین بخواهد به تایوان حمله کند، نیروهای آمریکایی از تایوان دفاع خواهند کرد.

کاخ سفید می‌گوید سیاست ایالات متحده در در قبال تایوان تغییر نکرده است.

همچنین بخوانید