یک‌شنبه 1 شهریور 1405

آماده مذاکره نهایی با چین هستیم / سند 25 ساله باید به تصویب برسد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
آماده مذاکره نهایی با چین هستیم / سند 25 ساله باید به تصویب برسد

وزیر امور خارجه گفت: زمانی که سند همکاری 25 ساله ایران و چین نهایی شود و مورد توافق دو طرف قرار بگیرد، در مراجع قانونی به تصویب خواهد رسید.

وزیر امور خارجه گفت: یک کمیته کاری بین بخش اقتصادی وزارت امور خارجه به مسئولیت معاون اقتصادی و کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشویق صادرات تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در حاشیه حضور در جلسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در جلسه امروز که به همراه معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه حضور داشتیم، تلاش‌ها، چالش‌ها و وظایف خود را در حوزه دیپلماسی اقتصادی بیان کردیم.

وی ادامه داد: همکاران ما در کمیسیون سوالات خوبی را مطرح کردند و مسائل خوبی را تذکر دادند. همچنین در جلسه امروز پیشنهادات خوبی نیز مطرح شد. مهم‌ترین اقدامی که در جلسه امروز صورت گرفت این بود که بعد از ارائه توضیحات ما، ریاست کمیسیون پیشنهاد کردند که یک کمیته کاری بین بخش اقتصادی وزارت امور خارجه به مسئولیت معاون اقتصادی و کمیسیون برای تشویق صادرات تشکیل شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی گفت: تشکیل این کمیته کاری برای آن است که ما بتوانیم مسیرهای کمک به صادرات محصولات غیرنفتی را بیشتر و موانع را کم کنیم. کمیسیون نیز از لحاظ قانون گذاری به ما کمک کند تا ریل‌گذاری‌های مورد نظر مجلس انجام شود.

ظریف افزود: اطمینان دارم که جلسه امروز بسیار خوب بود و باید بگویم که روز یکشنبه نیز جلسه بسیار خوبی با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس داشتیم که در آن هم بحث‌های بسیار خوبی مطرح شد و امیدوارم بتوانیم این روش را به‌عنوان یک روش همکاری مداوم با مجلس یازدهم ادامه دهیم.