شنبه 20 بهمن 1403

آموزش و پرورش باید مسئله سرویس مدارس را تعیین تکلیف کند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
آموزش و پرورش باید مسئله سرویس مدارس را تعیین تکلیف کند

موضوع بازگشت هزینه خدمات ارائه نشده به ازای روزهای تعطیلی مدارس در ایام کرونا منجر به شکایت برخی پیمانکاران سرویس از مدیران مدارس شده است.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مسئله بازگشت هزینه خدمات ارائه نشده به ازای روزهای تعطیلی مدارس در ایام کرونا و تعطیلات متعدد سال تحصیلی جاری همچنان به عنوان یکی از سردرگمی‌های مدیران مدارس مطرح است.

موضوعی که حتی با ورود قوه قضاییه برای حل و فصل آن نیز همراه شد و رئیس دستگاه قضا طی دستوری وزارت آموزش و پرورش را ملزم به استرداد وجوه غیرقانونی دریافتی از اولیای دانش‌آموزان در تعطیلات متعدد مدارس به علت آلودگی هوا در سال گذشته کرد.

نکته قابل تأمل این است که برخی مدیران مدارس، سال 1402 بابت هزینه خدمات ارائه نشده در سال 98 درگیر هستند و پیمانکاران سرویس از مدیران برخی مدارس پایتخت شکایت کرده‌اند!

حداقل هزینه سرویس مدارس در تهران 8 میلیون تومان!/ شرط جدید برای بازگشت هزینه سرویس در روزهای تعطیل

پرسش مدیران مدارس این است که با گذشت بیش از سه سال از این ماجرا و فارغ‌التحصیل شدن برخی دانش‌آموزان چگونه هزینه سرویس مدارس به ازای ماه‌های فروردین تا خرداد سال تحصیلی 98-99 را به پیمانکاران مدارس پرداخت کنند؟

پیگیری خبرنگار اجتماعی تسنیم از مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران تا این لحظه نتیجه‌ای به همراه نداشته است.

خبرنگار تسنیم برای پیگیری این مسئله که از نظر قانون کدام دستگاه است که باید متولی رسیدگی و حل و فصل بازگشت هزینه خدمات ارائه نشده به اولیا باشد، نظر محمدمهدی اسماعیلی نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس جویا شده است.

اسماعیلی در این گفت‌وگو با تأکید بر اینکه بر اساس قانون معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش باید سریعاً به موضوع سرویس مدارس و مشکلاتی که این مسئله از نظر مالی برای مدیران مدارس ایجاد کرده ورود کند و با بررسی‌های لازم هرچه سریع‌تر این پرونده را تعیین تکلیف کند، گفت: کمیسیون آموزش بر اساس وظایف نظارتی خود این مسئله را تا رسیدگی به نتیجه پیگیری خواهد کرد.

به گزارش تسنیم؛ سال تحصیلی 98-99 به دلیل شیوع کرونا، مدارس کشور از ابتدای اسفند تا پایان سال تحصیلی تعطیل شدند و طبیعتاً خدماتی نیز از سوی رانندگان سرویس مدارس در روزهای تعطیلات ارائه نشد. با این وجود در آن سال، آموزش و پرورش شهر تهران طی بخشنامه‌ای به مدیران مدارس اعلام کرد، هزینه سرویس را تا پایان اسفند ماه با پیمانکاران تسویه کنند.

هم‌اکنون و با گذشت بیش از سه سال از ماجرا، برخی پیمانکاران سرویس مدارس با پیگیری قضایی ماجرا از مدیران برخی مدارس تهران شکایت کرده و به دنبال دریافت هزینه سرویس به ازای ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد سال تحصیلی 98-99 هستند.