سه‌شنبه 17 مهر 1403

آنچه که دانشجویان باید درباره وام شهریه بدانند / از وام‌های صندوق رفاه تا بانک‌های طرف قرارداد + جزئیات

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
آنچه که دانشجویان باید درباره وام شهریه بدانند / از وام‌های صندوق رفاه تا بانک‌های طرف قرارداد + جزئیات

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ثبت نام وام‌های دانشجویی نیمسال اول تحصیلی در سامانه دانشجویی (پورتال صندوق) از پنجشنبه 21 مهر 1401 تا روز چهارشنبه 16 آذر 1401 برای ثبت تقاضای وام‌های تحصیلی، شهریه، و مسکن متاهلی دانشجویان ادامه دارد. دانشجویان متقاضی می‌توانند درخواست‌های خود را در سامانه صندوق رفاه به آدرس www.swf.ir ثبت کنند. اما یکی از متقاضی‌ترین وام‌های دانشجویی، وام...

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ثبت نام وام‌های دانشجویی نیمسال اول تحصیلی در سامانه دانشجویی (پورتال صندوق) از پنجشنبه 21 مهر 1401 تا روز چهارشنبه 16 آذر 1401 برای ثبت تقاضای وام‌های تحصیلی، شهریه، و مسکن متاهلی دانشجویان ادامه دارد. دانشجویان متقاضی می‌توانند درخواست‌های خود را در سامانه صندوق رفاه به آدرس www.swf.ir ثبت کنند. اما یکی از متقاضی‌ترین وام‌های دانشجویی، وام شهریه است که با تدابیر صندوق رفاه دانشجویان این وام‌ها نسبت به سال‌های قبل افزایش چشمگیری پیدا کرده است. وام‌های شهریه به دانشجویان نوبت دوم و دانشجویان دانشگاه آزاد و دانشجویان شهریه پرداز پرداخت می‌شود که جزئیات این وام‌های پرداختی به صورت زیر است:

وام از منابع صندوق

وام شهریه به شماره حساب دانشگاه بابت تأمین بخشی از بدهی شهریه دانشجوی متقاضی واریز و به عنوان بدهی وی در پرونده دانشجو ثبت می‌شود.

دانشجویان ورودی جدید دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی می‌توانند صرفاً از وام شهریه صندوق بهره‌مند شوند. وام مازاد شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، این وام صرفاً به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور تعلق می‌گیرد. برای ثبت وام مذکور نیازی به ارائه سند تعهد توسط دانشجو نبوده و نهاد‌های حمایتی ضمانت پرداخت وام را بر عهده دارند. دانشجویان تحت پوشش واجد شرایط در ابتدای هر نیمسال از سوی نهاد‌های حمایتی معرفی شده و ثبت درخواست وام مازاد شهریه دانشجویان تحت پوشش، توسط دانشجو و فقط از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه امکان پذیر است. به دلیل پرداخت کل مازاد شهریه دانشجو در قالب این وام، دانشجویان معرفی شده امکان استفاده از وام شهریه صندوق و بانک را ندارند. دانشجوی نوبت دوم دانشگاه‌های دولتی، مراکز وابسته به دستگاه‌های اجرایی و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و همچنین دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور، جامع علمی کاربردی، آزاد اسلامی و مؤسسات غیردولتی - غیرانتفاعی، دانشجویان واجد شرایط برای دریافت وام‌های منابع صندوق و مازاد شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند.

 

وام شهریه از منابع بانک طرف تعهد صندوق

وام شهریه بانک به دانشجویانی که قبلاً از این وام استفاده کرده اند، تعلق می‌گیرد. دانشجویانی که در نیمسال‌های گذشته از وام شهریه صندوق بهره‌مند شده‌اند، امکان استفاده از وام بانک مذکور را ندارند.

دانشجویان ورودی جدید مؤسسات غیرانتفاعی، علمی کاربردی و آزاد فقط امکان استفاده از وام شهریه صندوق را دارند. دانشجویان متقاضی پس از درخواست وام در پورتال دانشجویی حتما به شعبه انتخابی مراجعه کنند. دانشجویان دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی، آزاد اسلامی و مؤسسات غیر دولتی - غیر انتفاعی، دانشجویان واجد شرایط برای دریافت وام مذکور هستند.

آنچه که دانشجویان باید درباره وام شهریه بدانند / از وام‌های صندوق رفاه تا بانک‌های طرف قرارداد + جزئیات 2
آنچه که دانشجویان باید درباره وام شهریه بدانند / از وام‌های صندوق رفاه تا بانک‌های طرف قرارداد + جزئیات 3
آنچه که دانشجویان باید درباره وام شهریه بدانند / از وام‌های صندوق رفاه تا بانک‌های طرف قرارداد + جزئیات 4