آژانس بینالمللی انرژی اتمی
آژانس بینالمللی انرژی اتمی
فرانس24 مینویسد، رهبر ایالات متحده دوره ریاست جمهوری خود را با تعهد به بازگشت به توافق بینالمللی 2015 پس از اینکه دونالد ترامپ یکجانبه از آن خارج شد، آغاز کرد. مذاکرات برای بازگرداندن آن توافق به مدت سه ماه بر سر آخرین جزئیات به بنبست رسیده است.
وبسایت فرانس24 در یک گزارش تحلیلی به بررسی وضعیت ایجاد شده درخصوص مذاکرات ایران و غرب بر سر توافق هستهای پرداخته است.
سفر اسفندماه سال گذشته مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به ایران این امیدواری را به وجود آورد که در پروسهای 3 ماهه و با نقشه راهی مشخص، پرونده پادمانی ایران در اجلاس ماه ژوئن شورای حکام برای همیشه بسته شود؛ امیدی که با ارائه گزارش منفی رافائل گروسی و متعاقب آن تصویب قطعنامه شورای حکام علیه ایران، نه تنها حل و فصل پرونده پادمانی بلکه آینده برجام را نیز در هالهای از ابهام فرو برد.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مذاکرات ایران با کشورهای 4+1 و آمریکا به بن بست رسیده است. بعد از عدم تصمیمهای سیاسی آمریکا برای انجام تعهداتش جهت رفع تحریمهای اقتصادی ایران مذاکرات در وین به نزدیکی شکست رسید. از طرفی دیگر آژانس بینالمللی انرژی اتمی در یک تصمیم غیرفنی و با زمینه سیاسی گزارشی علیه ایران مبنی بر عدم همکاری همه جانبه با آژانس تهیه و با 30...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان طی یادداشتی در ستون یادداشت روز روزنامه کیهان با عنوان «ادامه حضور در NPT مجوز ترور دانشمندان است!» نوشت: نکات مستندی را که در پی آمده است، با دقت مطالعه کنید و سپس خودتان قضاوت کنید که آیا خروج ایران از «پیمان عدم اشاعه سلاحهای هستهای، NPT» تنها راه پیش روی کشورمان نیست؟! و آیا ترک این پیمان برای تامین امنیت...
دبیرکل جمعیت ایثارگران با محکوم کردن قطعنامه ضد ایرانی اخیر شورای حکام گفت: در مواقعی که کشوری حاضر به امتیازدهی بر اساس فشارهای واردهشان نیست، قطعنامههایی را بر ضد آن کشور ایجاد میکنند.
قطعنامه پیشنهادی آمریکا و تروئیکای اروپایی سرانجام در ساعات پایانی روز چهارشنبه با رای 30 کشور از 35 کشور عضو شورای حکام به تصویب رسید تا فصل تازهای از تنش در روابط تهران با آژانس بینالمللی انرژی اتمی و غرب رقم بخورد؛ فصلی که شاید پس از تلآویو، ساکنان کرملین را خوشحال خواهد کرد.
شریعتمداری نوشت: ودتان قضاوت کنید که عضویت ما در پیمان NPT برای کشورمان چه دستاوردی داشته است؟! آیا غیر از ترور دانشمندان هستهای، خرابکاری و انفجار در تاسیسات هستهای، افشای اطلاعات سری نظامی و صنعتی، آسیبهای جدی به صنعت هستهای، ایجاد مشکلات فراوان اقتصادی، بر باد دادن امکانات و ظرفیتهای داخلی و هزینههای کلان مالی، دستاورد دیگری هم داشته است؟! کدامیک از موارد فوقالذکر مستند نیست؟!
حسین شریعتمداری دریادداشتی در کهیان نوشت: نکات مستندی را که در پی آمده است، با دقت مطالعه کنید و سپس خودتان قضاوت کنید که آیا خروج ایران از «پیمان عدم اشاعه سلاحهای هستهای، NPT» تنها راه پیش روی کشورمان نیست؟! و آیا ترک این پیمان برای تامین امنیت و دفاع از منافع ملی جمهوری اسلامی ایران ضرورت فوری و حیاتی ندارد؟! بسمالله، بخوانید!
"قطعنامه شورای حکام آژانس انرژی اتمی علیه ایران" پر اهمیت یا کم اهمیت؟! این پرسشی است که پاسخش دلسوزان واقعی مردم ایران را آشکار میکند.
اقتصادنیوز: سعیدهسادات فهری خبرنگار دنیای اقتصاد در گزارشی به وضعیت روند احیای برجام پرداخته است. در این گزارش او گفتوگویی با رضانصری داشته و به نقل از این تحلیلگر مسائل ایران نوشته است: هنوز امکان احیای برجام وجود دارد!
شورای حکام چهارشنبهشب سرانجام قطعنامه ضد ایرانی خود را با 30رای موافق، 3رای ممتنع و همراه با مخالفت چین و روسیه به تصویب رساند. ایران که قبل از تصویب قطعنامه اعلام کردهبود 2 دوربین فراپادمانی آژانس را قطع میکند، در واکنش به نتیجه نشست شورای حکام گامهای دیگری از جمله قطع درمجموع 27 دوربین و نصب دو آبشار از سانتریفیوژهای پیشرفته را اعلام کرد. با این حال رای 30بازیگر به قطعنامه ضد...
صدور قطعنامه شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه ایران، چشمانداز مذاکرات برجام را که تا پیش از این متوقف و احیای آن کمرنگتر شده بود، با ابهام بیشتری مواجه کرده است. این ابهام و عدمقطعیت که میتواند مجددا فضای تنش و تصاعد بحران را بر سر منطقه بگستراند، بر نحوه ادراک بازیگران خاورمیانه تاثیرگذار بوده و زمینههای کنش و واکنش را از سوی آنها در پی خواهد داشت.
محمد مرندی مشاور ارشد تیم مذاکراتی ایران در توییتر نوشت: رئیس آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از آنکه صهیونیستها ایرانیان را به قتل رساندند، با رهبران رژیم اسرائیل دیدار کرد. وی با اینکه این رژیم تاسیسات هستهای سری و تسلیحات هستهای دارد، با آنها گفتوگویی دوستانه داشت. وی این گفتوگوهای فوری را پیش از نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی انجام داد. آمریکا و اتحادیه اروپا برای...
اقتصادنیوز: نماینده ویژه ایالات متحده در امور ایران امروز با معاون وزیر خارجه کره جنوبی درباره ایران به گفتگو پرداختند.
با جرأت میتوان گفت که ادامه حضور کشورمان در NPT غیر از صدور مجوز برای ترور دانشمندان، تخریب تاسیسات نظامی و هستهای و برباد دادن امکانات و ظرفیتهای داخلی هیچ نتیجه دیگری نداشته و نخواهد داشت!