پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

ابوالفضل پورعرب با پسرش در موزه سینما / عکس

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
ابوالفضل پورعرب با پسرش در موزه سینما / عکس

ابوالفضل پورعرب، از جمله بازیگران و هنرمندانی بود که در موزه سینما به تماشای فیلم‌های جشنواره فجر نشست و مقابل دوربین عکاسان قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابوالفضل پورعرب، بازیگر باسابقه کشورمان، امشب (دوشنبه 18 بهمن) در موزه سینما، به تماشای آثار چهلمین جشنواره فیلم فجر نشست.

او به همراه پسرش (پوریا) به موزه سینما آمده بود و مقابل دوربین عکاسان، چند عکس به یادگاری گرفت.

ابوالفضل پورعرب، کار هنری را از صحنه تئاتر آغاز کرد و با دستیاری کارگردان، وارد عرصه تلویزیون و سینما شد. او، با بازی در فیلم «عروس» (1369) شناخته شد و پس از آن آثاری سینمایی چون «نرگس»، «آواز تهران»، «غریبانه»، «مردی شبیه باران»، «دست‌های آلوده» و... را به کارنامه هنری خود افزود. این بازیگر 60 ساله، که در دهه 70 و 80 خورشیدی بسیار پُرکار و مورد استقبال مردم بود، پس از ابتلا به تومور خوش‌خیم و چند بار عمل جراحی (1389)، در دهه 90، کم‌تر بر پرده سینما دیده شد.

5757

کد خبر 347451
ابوالفضل پورعرب با پسرش در موزه سینما / عکس 2
ابوالفضل پورعرب با پسرش در موزه سینما / عکس 3