یک‌شنبه 4 آذر 1403

اتصال کریدورهای اصلی کشور با احداث سه هزار کیلومتر خطوط ریلی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
اتصال کریدورهای اصلی کشور با احداث سه هزار کیلومتر خطوط ریلی

خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در برنامه رویداد رادیو اقتصاد با بیان اینکه دولت چهاردهم رویکرد اصلی خود را وفاق ملی گذاشته که در جهت پیشرفت کشور برنامه‌ریزی مناسب انجام شود گفت: یکی از مهم ترین حوزه های اقتصادی کشور تکمیل بخش های زیرساختی است تا از طریق آن بتواند به عنوان پیشران اقتصاد کشور برنامه‌ریزی صورت گیرد و پروژه ها با اولویت بندی احداث و تکمیل شود‌.

وی ادامه داد: در بخش ریلی، آزاد راهی و بزرگراهی پروژه های خوبی در پیش روی خود داریم و با تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اتمام کریدور های ریلی عملیات اجرایی این پروژه ها کلید خورده است‌.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور توضیح داد: با ورود دولت چهاردهم توسعه و اتمام کریدور شمال _جنوب وشرق_ غرب در دستور کار قرار گرفته است و امیدواریم با برگزاری مجامع مختلف در این حوزه بتوانیم این پروژه ها را به اتمام برسانیم.

خادمی تاکید کرد: طبق تاکید وزیر راه وشهرسازی اولویت‌های اجرایی پروژه ها را تعیین کرده ایم و مقرر شده برنامه زمانی آنها در کمیسیون ها مصوب شود و با توجه به تقاضا برنامه ریزی برای تامین مالی با روش های مختلف در قالب برنامه هفتم صورت گیرد.

خادمی یادآور شد: در برنامه هفتم برروی توسعه شبکه ریلی و تعییر مد حمل ونقلی از جاده ای به ریلی تاکید شده که این موضوع هم در تعهد ما قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: احداث سه هزار کیلومتر مسیر ریلی جدید با اولویت کریدورهای شمال _ جنوب در دستور کار قرار گرفته است تا از طریق این مسیر ریلی به مراکز اصلی بار و سواحل جنوب و شمال و همچنین مرزهای بین المللی اتصال پیدا کنیم.

وی اظهار کرد: اجرای این پروژه ها نیاز به برنامه ریزی اجرایی و تامین مالی دارد که بخشی از آنها تامین مالی شده و بخشی دیگر هم در دستور کار قرار گرفته است.

خادمی ادامه داد: با گفتمان جدید و با رویکرد وفاق ملی هماهنگی ها برای تکمیل زیرساخت ها با اولویت بندی به مرحله اجرایی می رسد و ما به جایگاه اصلی خود که به عنوان پل حمل ونقلی در جاده های کشور محسوب می‌شدیم باز خواهیم گشت‌.

مدیر عامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور یادآور شد: در حال حاضر 90 درصد از حمل بار از طریق حمل ونقل جاده ای است که در این زمینه رفع نقاط حادثه خیز و رفع گلوگاه ها در کریدورهای اصلی در دستور کار است‌.

خبرنگار: محبوبه کباری