اتوبوس دربستی برای اربعین نداریم / فروش بلیت روزانه است
معاون وزیر راه گفت: فروش بلیت اتوبوسهای اربعین به صورت روزانه است و به هیچ عنوان اتوبوس دربستی نداریم ضمن اینکه اجازه نمیدهیم اتوبوسها از کشور خارج شوند.
معاون وزیر راه گفت: فروش بلیت اتوبوسهای اربعین به صورت روزانه است و به هیچ عنوان اتوبوس دربستی نداریم ضمن اینکه اجازه نمیدهیم اتوبوسها از کشور خارج شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، داریوش امانی در جمع خبرنگاران درباره قیمت بلیتهای اتوبوس اربعین اظهار کرد: نرخ کرایه اربعین در حال نهایی شدن است و به محض نهایی شدن، اعلام خواهد شد.
وی افزود: فروش بلیت اتوبوسهای اربعین به صورت روزانه است و به هیچ عنوان اتوبوس دربستی نداریم ضمن اینکه اجازه نمیدهیم اتوبوسها از کشور خارج شوند.
امانی با اشاره به افزایش زائران اربعین امسال گفت: سعی میکنیم نرخ بلیت را هر چه سریعتر نهایی و اعلام کنیم.
معاون وزیر راه ادامه داد: 14 هزار دستگاه ناوگان اتوبوسی داریم که 2 هزار دستگاه آن برای مسیرهای کوتاه مانند اصفهان و شهرکرد استفاده میشوند و جوابگوی مسیرهای طولانی نیستند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای یادآور شد: 4 هزار دستگاه دیگر هم برای سرویس دهی به ظرفیتهای داخل کشور استفاده میشوند.
به گفته امانی، نرخ بلیت و کرایه اتوبوسهایی اربعین مصوب است و حتماً بر روی آن نظارت انجام میشود.
وی درباره دوربینهای جادهای غیر فعال اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون یک میلیارد و 700 میلیون پلاک خودور در جادهها توسط دوربینها خوانده شده که نشاندهنده زیاد بودن ترددهاست.
امانی تصریح کرد: از ابتدای سال تا کنون 19 میلیون تخلف جادهای با دوربینهای سازمان راهداری شناسایی و ثبت شده است که رقم بسیار بالایی است این در حالی که بر اساس اعلام پلیس راهور، 50 میلیون گواهینامه رانندگی صادر شده و 38 میلیون خودرو در کشور تردد میکنند.
به گفته معاون وزیر راه ترافیک ما از شهرها به سطح جادهها کشیده شده و ترافیک جادهها در روزهای پایانی هفته را مشاهده میکنیم. لذا پس برای کنترل ترافیک باید به ابزار روز مجهز شود.
وی تأکید کرد: دوربینهای جادهای بعضاً مورد سرقت یا تخریب واقع میشوند به محض اینکه اطلاع رسانی میشود، تعمیر میکنیم.
امانی افزود: هزینه تعمیر هر سایت دوربین جادهای، 2 میلیارد تومان برای سازمان راهداری هزینه دارد.