اجرای طرح «تربیت هوشمند» در آموزش و پرورش فارس

شیراز - مدیرکل آموزش و پرورش فارس از تهیه طرح «تربیت هوشمند» در این استان خبر داد و گفت: مبانی ششگانه تربیت در سند تحول بنیادین در طرح «تربیت هوشمند» دیده شده است.
شیراز - مدیرکل آموزش و پرورش فارس از تهیه طرح «تربیت هوشمند» در این استان خبر داد و گفت: مبانی ششگانه تربیت در سند تحول بنیادین در طرح «تربیت هوشمند» دیده شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کلاری صبح چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان فارس گفت: با بررسی وضعیت آموزش در ایران و به تبع آن استان فارس و بر اساس آمارهای عملکردی دانش آموزان، کشور ما از یازده سال گذشته تا کنون روندی صعودی داشته است البته این روند هنوز با مطلوب فاصله دارد.
وی ادامه داد: استان فارس بر اساس پایشی که مجلس شورای اسلامی در اردیبهشت ماه سال جاری ارائه کرده است، از نظر نرخ بیسوادی افراد بالای شش سال در رتبه نهم کشور قرار دارد همچنین در خصوص کاهش درصد جمعیت بازمانده از تحصیل در سنین 6 تا 11 سال نیازمند برنامه ریزی جدی هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس از استمرار رشد نمرات امتحان نهایی دانش آموزان استان خبر داد و افزود: بر اساس پایش مجلس شورای اسلامی در موضوع «نسبت هزینه آموزش به کل هزینه خانوار» استان فارس در جایگاه سوم کشوری قرار دارد.
کلاری همچنین از تهیه طرح «تربیت هوشمند» در استان فارس خبر داد و گفت: توانمند سازی معلمان معطوف به ارتقای ظرفیتهای آنان در ارائه دروس؛ فارسی، علوم و ریاضی و همچنین بسط عدالت آموزشی از قوانینی است که در طرح تربیت هوشمند به آنها استناد کرده ایم.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: ساحتهای ششگانه تربیت در سند تحول بنیادین در طرح «تربیت هوشمند» دیده شده است و ذی نفعان کلیدی این طرح شامل؛ معلم، دانش آموزان، والدین، مدیران و کادر اجرایی و نیروهای خدماتی میشود.