اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری را رصد میکند
بازرس کل امور بهداشت و درمان سازمان بازرسی کل کشور از تشکیل کمیته رصد برای اجرای قانون بهرهوری و قانون خدمات پرستاری در پی تأکید رئیس قوهقضائیه و رئیس سازمان بازرسی خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ در پی دستور رئیس قوه قضائیه در دیدار با جمعی از پرستاران و ضرورت رفع مشکلات و دغدغههای آنها، سازمان بازرسی کل کشور امروز (سهشنبه 15 شهریورماه)، نشستی را با حضور تعدادی از مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان برنامه و بودجه، دانشگاههای علوم پزشکی، سازمانهای بیمهگر پایه و نمایندگان اصناف و تشکلهای پرستاری برگزار کرد.
مسعودیاصل، بازرس کل امور بهداشت و درمان سازمان بازرسی کل کشور در این نشست، پرستاران را یکی از تأثیرگذارترین اقشار در حوزه سلامت دانست و بر رفع دغدغه آنها تأکید کرد و با اشاره به برگزاری جلسات مشابهی در سال 99، تصریح کرد: گزارش نهایی آن جلسات، به دستگاههای مسئول ارسال شد و در راستای آن برخی اقدامات در راستای احقاق حقوق پرستاران و جذب آنان صورت گرفت؛ اما گزارشهای واصله به سازمان بازرسی حکایت از آن داشت که موضوع بهرهوری و تعرفهگذاری خدمات پرستاران همچنان به طور کامل اجرایی نشده است.
وی ادامه داد: باید تصمیمات اتخاذ شده منجر به ارتقای سلامت و رضایتمندی جامعه پرستاری و در نهایت خدماتگیرندگان یعنی بیماران شود و با توجه به تأکیدات صورت گرفته، قرار است گزارش اقدامات در راستای اجرای حسن جریان امور، از سوی رئیس سازمان بازرسی به رئیس قوه قضائیه ارسال شود.
مسعودیاصل با بیان اینکه بخشی از قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری در پنجم تیرماه از سوی شورای عالی بیمه ابلاغ شد، گفت: پیگیریها نشان از آن دارد که برخی از سازمانهای بیمهگر در اجرای این قانون همکاری داشته، اما برخی دیگر بر سر نحوه اجرای قانون مذکور ابهاماتی دارند که این موضوع باعث عدم اجرای کامل قانون شده است.
بازرس کل امور بهداشت و درمان سازمان بازرسی کل کشور، گفت: باید به این نکته اشاره کرد که قوانین و دستورالعملهای مبتنی بر آن قابلیت بازنگری دارند و اگر در زمان اجرای قانونی، با مشکل مواجه شویم میتوانیم در چارچوب همان قانون، آن را اصلاح کرد.
مسعودیاصل همچنین از تشکیل کمیته رصد برای اجرای قانون بهرهوری و قانون خدمات پرستاری در پی تأکیدات رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان بازرسی خبر داد و گفت: گزارش بررسیها را حتماً ارسال خواهیم کرد و با توجه به اینکه عزم سازمان بازرسی بر اجرای این دو قانون راسخ است، اگر با ترک فعلی مواجه شویم برخورد خواهیم کرد.
گفتنی است؛ در این نشست موضوعاتی همچون تعیین تکلیف وضعیت استخدامی پرستاران و تأمین نیروی انسانی، اجرا نشدن قانون بهرهوری و قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاران، کمبود کمک پرستار، مهاجرت پرستاران، سختی کار، بهبود معیشت و رفاه خدمات این قشر از سوی مسئولان حاضر در جلسه مورد بحث قرار گرفت.
10 استان غنی در معادن زیر ذرهبین سازمان بازرسی برای وصول حقوق دولتی معادن