دوشنبه 6 اسفند 1403

احتمال لغو مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی جهان به دلیل شیوع ویروس کرونا

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
احتمال لغو مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی جهان به دلیل شیوع ویروس کرونا

احتمال برگزار نشدن مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی جهان در نانجینگ چین قوت گرفت.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شیوع ویروس کرونا در چین، میزبانی‌های این کشور آسیایی در رشته‌های مختلف ورزشی را تحت تاثیر خود قرار داده است.

طی روزهای اخیر اعلام شد که رقابت‌های بوکس انتخابی المپیک و همچنین مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا که قرار بود در چین برگزار شود، به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شده است.

مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا قرار بود در شهر هانگژو در 600 کیلومتری ووهان، محل اصلی شیوع این ویروش برگزار شود، اما مسئولان کنفدراسیون دوومیدانی آسیا تصمیم به لغو آن گرفتند.

این تصمیم در حالی اتخاذ شد که شهر نانجینگ اواخر اسفند ماه میزبان مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی جهان است و این احتمال وجود دارد که تاریخ مسابقات تغییر کرده یا میزبانی به کشور دیگری داده شود.

مسئولان فدراسیون جهانی دوومیدانی اعلام کردند که در حال گفت‌وگو با سازمان بهداشت جهانی و دیگر سازمان‌های مرتبط به این موضوع هستند و وضعیت را به دقت زیر نظر دارند، اما هنوز تصمیمی گرفته نشده است. آنها همچنین شرایط میزبان در آماده‌سازی موردنظر را نیز در نظر دارند.

شهر نانجینگ در فاصله 450 کیلومتری با شهر ووهان قرار دارد و مسئولان امیدوارند که اوضاع تا زمان برگزاری مسابقات کنترل شود، اما گسترش ویروس کرونا و ابتلای 2 هزار نفر به آن و مرگ 58 نفر باعث ایجاد نگرانی در برگزاری این رویداد شده است.

لغو برگزاری رقابت‌های دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا در چین به دلیل ویروس کرونا

انتهای پیام /