احداث کنارگذر خوانسار به 2660 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
اصفهان - معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: مطابق با فهرست بهای سال 1401 برای احداث پروژه کنارگذر خوانسار مبلغ 2 هزار و 660 میلیاد ریال اعتبار نیاز است.
اصفهان - معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: مطابق با فهرست بهای سال 1401 برای احداث پروژه کنارگذر خوانسار مبلغ 2 هزار و 660 میلیاد ریال اعتبار نیاز است.
بهزاد شاهسوندی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به واقع شدن شهر خوانسار در منطقه کوهستانی و فاقد کمربندی بودن آن، همچنین وجود مشکلات و نارضایتیهای مردم از عبور کامیونها و ماشینهای سنگین از داخل شهر پروژه کنار گذر خوانسار در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه طول کل مسیر کنارگذر خوانسار 19 کیلومتر است، افزود: در حال حاضر سه کیلومتر از آن با عرض مسیر سواره رو 15 متر و عرض اساس تمام شده 26 متر در دست اجرا قرار دارد.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص احجام کارشده در این میزان از پروژه به یک میلیون و 530 هزار مترمکعب خاکبرداری اشاه کرد و گفت: تاکنون 110 میلیارد ریال برای این بخش از پروژه هزینه شده است.
شاهسوندی افزود: احجام باقیمانده مسیر شامل 704 هزار مترمکعب خاکبرداری، 136 هزار و 800 مترمکعب زیراساس و اساس، 969 هزار مترمکعب خاکریزی، 350 تن آرماتوربندی و 79 هزار و 344 تن آسفالت است.
وی خاطرنشان کرد: مطابق با فهرست بهای سال 1401 اعتبار مورد نیاز برای این پروژه مبلغ 2 هزار و 660 میلیارد ریال اعتبار برآورد شده است.