سه‌شنبه 4 شهریور 1404

احداث 2 میلیون واحد مسکونی در فاز اول جهش تولید مسکن / اسامی ابربدهکاران بانکی منتشر می‌شود؟

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
احداث 2 میلیون واحد مسکونی در فاز اول جهش تولید مسکن / اسامی ابربدهکاران بانکی منتشر می‌شود؟

واردات با ارز 4200 تومانی اما مصرف به نرخ آزاد، با حذف فاصله‌گذاری اجتماعی قیمت بلیت اتوبوس تغییر نمی‌کند و کاهش نرخ دلار از اخبار اقتصادی امروز است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز سه شنبه 25 آبان ماه به شرح زیر است:

ورود سازمان امور مالیاتی به عرصه مالیات بر خانه های خالی تا پایان دی ماه برزگری بیان کرد: به محض دریافت اطلاعات از سامانه املاک و اسکان، برای مطالبه مالیات بر خانه‌های خالی اقدام خواهد شد.

اسامی ابربدهکاران بانکی منتشر می‌شود؟ موضوع انتشار اسامی ابربدهکاران بانکی سال هاست که توسط دولت‌های مختلف مطرح می‌شود.

نرخ دلار در کانال 27 هزار تومان / قیمت سکه صعودی شد نرخ دلار در معاملات امروز کاهش یافت اما سکه در بازار با رشد 8 هزار تومانی همراه بود.

احداث 2 میلیون واحد مسکونی در فاز اول جهش تولید مسکن / ساخت 700 هزار مسکن آغاز شد قاسمی گفت: تا کنون ساخت حدود 700 هزار واحد مسکونی طرح جهش تولید مسکن را شروع کرده ایم.

رونمایی از کلیت نقشه راه رونق تولید همزمان با کاهش تورم وزیر اقتصاد از رونمایی از کلیت نقشه راه 2 سال آتی برای رونق تولید همزمان با کاهش تورم خبر داد.

در سال 2020 رتبه نخست جهان را در پرداخت یارانه داشتیم / واردات با ارز 4200 تومانی، اما مصرف به نرخ آزاد! یک مقام مسئول گفت: تورم سبب گرانی کالا‌ها شده و ربطی به حذف ارز 4200 تومانی ندارد، اما با اختصاص ارز 4200 تومانی کسری بودجه تشدید می‌شود.

با حذف فاصله گذاری اجتماعی قیمت بلیت اتوبوس تغییر نمی کند امانی گفت: قیمت بلیت اتوبوس بعد از برداشته شدن فاصله گذاری اجتماعی کاهش نمی یابد.

مرغ منجمد از کیفیت لازم برخوردار است مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به آنکه مرغ های وارداتی در شرایط استاندارد منجمد می شوند، مشکلی در کیفیت آنها وجود ندارد.