احداث 98 کیلومتر شبکه برق در قم طی یکسال گذشته
قم - ایرنا - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم گفت: 98 کیلومتر شبکه فشار ضعیف و متوسط هوایی و زمینی طی یک سال گذشته در این استان احداث شده است.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم، مهدی آهنینپنجه با تبریک هفته دولت به تشریح گزارشی از عملکرد یکساله گذشته شرکت توزیع نیروی برق در راستای تامین برق پایدار در استان پرداخت و احداث 40 کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی و 6 کیلومتر شبکه فشار ضعیف زمینی را از جمله اقدامات صورت گرفته از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون، برشمرد.
وی همچنین احداث 48 کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی و چهار کیلومتر شبکه فشار متوسط زمینی را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای برقرسانی در استان طی یک سال گذشته اعلام و اضافه کرد: در این مدت 243 ترانسفورماتور هوایی و زمینی با ظرفیت 49 مگاولت آمپر نیز در نقاط مختلف استان نصب شده است.
وی به نصب یکهزار و 359 اصله پایه فشار متوسط و یکهزار و 34 اصله پایه فشار ضعیف از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون اشاره کرد و گفت: نصب 2 هزار و 990 دستگاه چراغ روشنایی معابر و تامین برق 12هزار و 350 مشترک جدید شهری و 434 مشترک جدید روستایی از دیگر اقداماتی است که در این مدت به انجام رسیده است.
آهنینپنجه با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته بهمنظور تبدیل سیم به کابل خودنگهدار بهمنظور جلوگیری از سرقت و خسارت به مشترکان، گفت: در همین راستا طی یک سال گذشته 200 کیلومتر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار تبدیل شده و همچنان این برنامه در دست اجرا است.
606 هزار و 320 مشترک برق در استان قم وجود دارد که 484 هزار و 442 مشترک در بخش خانگی، 83 هزار و 501 مشترک در بخش سایر مصارف، 24هزار و 505 مشترک در بخش عمومی، هفت هزار و 102 مشترک در بخش صنعتی، چهار هزار و 162 مشترک در بخش کشاورزی و 2 هزار و 608 مشترک نیز در بخش روشنایی معابر هستند.
37.9 درصد مصرف برق در استان قم مربوط به بخش خانگی، 28.5 درصد بخش صنعت، 12.5 درصد کشاورزی، 9.6 درصد عمومی، 9.9 درصد سایر مصارف و 1.6 درصد نیز در بخش روشنایی معابر مصرف می شود./