سه‌شنبه 11 شهریور 1404

احیای کارخانه 300 میلیارد تومانی قند و شکر اهر

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
احیای کارخانه 300 میلیارد تومانی قند و شکر اهر

تبریز - ایرنا - مدیر کارخانه تصفیه شکر و تولید قند در اهر از رفع موانع این واحد تولیدی و بازگشت آن به چرخه خبرداد و گفت: فعالیت مجدد این مجموعه نتیجه تلاش‌های دستگاه قضایی استان و شهرستان است.

ابوالفضل نصیری روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این کارخانه از سال 97 به علت اختلافات حقوقی با شرکت کشت و صنعت مغان با مشکل مواجه شده بود که رایزنی ها و تشکیل جلسات متعدد ریاست دادگستری آذربایجان شرقی و دستگاه قضایی شهرستان با طرفین دعوی، نتیجه داد و توافق حقوقی لازم به عمل آمد و تمامی شکایت های حقوقی و قضایی در این خصوص مرتفع و توافق لازم با رضایت طرفین حاصل شد.

وی با قدردانی از مجموعه دستگاه قضایی گفت: در سالی که مقام معظم رهبری آن را سال حمایت از تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری کرده اند این امر محقق شد و هم اکنون عملیات نصب و راه اندازی تجهیزات و ماشین آلات این کارخانه آغاز شده است.

این کارآفرین نمونه اهری افزود: با توجه به نیاز منطقه به امر سرمایه گذاری و اشتغال، راه اندازی مجدد این واحد تولیدی به توسعه منطقه و اشتغال جوانان کمک شایانی خواهد کرد.

نصیری یادآور شد: این مجتمع ظرفیت تولید روزانه 500 تن شکر و 200 تن قند را دارد و در زمینی به مساحت 50 هزار مترمربع و زیربنای 28 هزار مترمربع در فاز یک شهرک صنعتی اهر واقع شده و تاکنون برای این کارخانه چهار میلیون یورو و دویست میلیارد تومان هزینه شده است.

*س_برچسب‌ها_س*