اختصاص اعتبار نقدی به سامانههای نوین آبیاری عامل توسعه این سامانه در مناطق مختلف کشور است
مجری طرح سامانههای نوین آبیاری گفت: اختصاص اعتبار نقدی به سامانههای نوین آبیاری به دلیل اینکه بهرهبردار محور بوده و بهرهبرداران نیز قشر ضعیف هستند میتواند کمک زیادی به توسعه سامانه نوین آبیاری در مناطق مختلف کشور داشته باشد.
فریبرز عباسی در گفتوگو با میزان، در خصوص عملکرد سامانههای نوین آبیاری در سال 1400، گفت: از ابتدای سال تا کنون توسعه 57 هزار هکتار از انواع سامانههای نوین آبیاری را در کشور داشتهایم خوشبختانه طی سفرهای استانی دولت سیزدهم به شش استان تاکنون تخصیص اعتبار نقدی صورت گرفته است.
وی در ادامه اظهار کرد: اگر به استانهای دیگری که هیئت دولت سفر کرده است سامانههای نوین آبیاری نیز تخصیص داده شود بخش زیادی از مشکلات برطرف میشود و با سرعت بیشتری توسعه این سامانه ادامه خواهد داشت.
مجری طرح سامانههای نوین آبیاری عنوان کرد: اختصاص اعتبار نقدی به سامانههای نوین آبیاری به دلیل اینکه بهرهبردار محور بوده و بهرهبرداران نیز قشر ضعیف هستند میتواند کمک زیادی به توسعه سامانه نوین آبیاری در مناطق مختلف کشور داشته باشد.
عباسی در خصوص اینکه چه راهکارهایی برای توسعه سامانههای نوین آبیاری و مدیریت بهینه مصرف آب در بخش کشاورزی در سال 1401 مد نظر دارید، گفت: برنامهریزی کردهایم که در سال 1401 تمامی مناطق کشور از سامانه نوین آبیاری بهرهمند شوند، ولی مشکلی که وجود دارد بحث تخصیص اعتبارات است به نسبت اعتبار خوبی داریم، ولی تخصیص کم بوده است.
وی افزود: مشکلی دیگر در توسعه سامانههای آبیاری اوراق خزانه است که نقدی تخصیص داده نمیشود بنابراین برای بهرهبردارانی که قشر ضعیفی بوده مشکل ایجاد میکند.
مجری طرح سامانههای نوین آبیاری بیان کرد: اگر تخصیص اعتبارات را نقدی پرداخت کنند تمامی مناطق به میزان کافی از سامانههای نوین آبیاری بهرهمند میشوند.