دوشنبه 6 اسفند 1403

اختصاص سالن المپیک گنبد برای مبتلایان به کرونا کذب است / تاکنون 25 نفر با بهبود کامل از بیمارستان های گنبد ترخیص شدند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
اختصاص سالن المپیک گنبد برای مبتلایان به کرونا کذب است / تاکنون 25 نفر با بهبود کامل از بیمارستان های گنبد ترخیص شدند

فرماندار گنبد کاووس گفت: تاکنون هیچ تصمیمی برای استفاده از سالن‌های ورزشی این شهرستان از جمله سالن المپیک برای درمان مبتلایان به ویروس کرونا و یا تبدیل آنها به عنوان نقاهت‌خانه بهبودیافتگان از این بیماری، اتخاذ نشده و اخبار منتشر شده در این خصوص کذب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، عبدالقدیر کریمی روز گذشته در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون هیچ تصمیمی برای استفاده از سالن‌های ورزشی این شهرستان از جمله سالن المپیک برای درمان مبتلایان به ویروس کرونا و یا تبدیل آنها به عنوان نقاهت‌خانه بهبودیافتگان از این بیماری، اتخاذ نشده و اخبار منتشر شده در این خصوص کذب است.

وی افزود: اگرچه ظرفیت پیش‌بینی شده مراکز بیمارستانی گنبدکاووس برای افراد مشکوک به کرونا و یا سندروم شدید تنفسی تکمیل شده اما درصورت نیاز به استفاده از فضاهای مناسب و یا راه‌اندازی بیمارستان صحرایی با تصمیم ستاد مقابله با کرونا و با رعایت ملاحظات برای بیماران شهرستان انجام و به مردم هم اطلاع رسانی می‌شود.

وی با گله‌مندی از نشر برخی اخبار نادرست در شبکه‌های اجتماعی، از مردم گنبدکاووس درخواست کرد تا اخبار مربوط به ویروس کرونا را صرفا از رسانه‌های رسمی پیگیری کنند.

کریمی با تاکید بر اینکه گردانندگان کانال‌های فضای مجازی باید از درج اخبار نادرست یا فاقد منبع موثق خبری بشدت پرهیز نمایند؛ گفت: این اخبار در افکار عمومی و شهروندان ایجاد نگرانی و استرس می‌کند. وی ادامه داد: خبرنگاران، فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی گنبدکاووس همچون گذشته بایستی با حفظ آرامش و امنیت و با وحدت و همدلی در شرایط حساس فعلی، شرایطی را ایجاد کنند تا مجموعه ستاد مقابله با کرونا شهرستان به وظایف خطیر خود و خدمت بهتر به مردم تا ریشه کنی بیماری، بطور کامل عمل نمایند.

وی تصریح کرد: تا دیروز در مجموع 151 بیمار مشکوک به کرونا و سندروم شدید تنفسی از هفت شهرستان واقع درشرق استان گلستان، در مراکز درمانی بویژه دو بیمارستان پیامبر اعظم (ص) و خاتم الانبیا (تامین اجتماعی) گنبدکاووس بستری بودند و تا الان هم 25 بیمار با بهبودی کامل از بیمارستان‌ها ترخیص شدند.

فرماندار ویژه گنبدکاووس با اذعان به کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی این شهرستان از جمله کمبود دستگاه‌های تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) حداقل به تعداد 30 دستگاه، مانیتورینگ، سی‌تی‌اسکن، لباس گان، ماسک ضد ویروس و معمولی، دستکش و دارو، ادامه داد: در چند روز گذشته 16 دستگاه تنفس مصنوعی با کمک نیکوکاران منطقه بویژه خیرین گنبدی تهیه شده و در انتظار تامین و رفع بقیه کمبودها از سوی دانشگاه علوم پزشکی گلستان هستیم.

انتهای پیام /