سه‌شنبه 3 شهریور 1405

اختصاص 12 هزار میلیارد تومان برای تکمیل 220 بیمارستان در کشور

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
اختصاص 12 هزار میلیارد تومان برای تکمیل 220 بیمارستان در کشور

به گزارش خبرگزاری فارس، بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش کشور در حاشیه بازدید از بیمارستان سیدالشهدای اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 220 بیمارستان در کشور در دست تکمیل داریم که بهره برداری از آن‌ها اولویت وزارت بهداشت است.

وزیر بهداشت گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم تاکنون بالغ بر 12 هزار میلیارد تومان به توسعه بیمارستان ها اختصاص یافته است.

وی از بیماری سرطان به عنوان یکی از مشکلات شایع در جهان یاد کرد و افزود: روز گذشته توافق شد هیچ تغییری در وضعیت تامین داروهای سرطان از نظر ارز ترجیحی صورت نگیرد.

عین الهی ادامه داد: امروزه مراکز متعددی برای پیشگیری و درمان سرطان بانوان در نظر گرفته شده است تا این بیماری در مراحل ابتدایی شناسایی شود و به کاهش و درمان مؤثر سرطان سینه بینجامد.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

بهرام عین اللهی

بیمارستان سیدالشهدای اصفهان توسعه بیمارستان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
اختصاص 12 هزار میلیارد تومان برای تکمیل 220 بیمارستان در کشور 2