سه‌شنبه 7 مرداد 1404

ادامه ضبط «دورهمی» با حضور تماشاگران

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
ادامه ضبط «دورهمی» با حضور تماشاگران

برنامه مهران مدیری در شبکه نسیم با شرایطی کاملا بهداشتی به ضبط خودش ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در روزهای گذشته شیوع ویروس کرونا در کشور در عرصه فرهنگ هم تاثیر بسیاری داشته است. از تعطیلی سینماها و سالن‌های تئاتر تا مختل شدن ضبط برنامه‌هایی که با حضور تماشاگران تولید می‌شدند.

«عصر جدید»، «اتفاق»، «دورهمی» برنامه‌هایی هستند که ضبط آنها که با حضور تماشاگران انجام می‌شود نگرانی‌هایی را درباره شیوع ویروس کرونا به وجود آورده بود. روز گذشته اما صفحه اینستاگرام برنامه «دورهمی» برای حضور تماشاگران در قسمت جدید این برنامه فراخوان داده بود و این فراخوان مورد انتقاد قرار گرفت تا جایی که عوامل تولید «دورهمی» پشت‌صحنه‌ای از چگونگی ضدعفونی کردن لوکیشن این برنامه برای از سرگیری تصویربرداری با حضور تماشاگران را در صفحه مجازی‌شان منتشر کردند.

علاوه بر این گفته می‌شود تماشاگران حاضر در برنامه با ماسک در صندلی‌های جایگاه حضار در استودیو قرار می‌گیرند تا رعایت تمام اصول بهداشتی برای ضبط این برنامه صورت گیرد. پیش از این نیز مدیران تلویزیون از کم کردن تعداد تماشاگران در برنامه‌های تولیدی خبر داده بودند.

258258

کد خبر 1360737