چهارشنبه 7 آذر 1403

ادبیات شاعران انقلابی همچون موشک های نقطه زن است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ادبیات شاعران انقلابی همچون موشک های نقطه زن است

آزاده هشت سال دفاع مقدس از ادبیات شاعران انقلابی به عنوان موشک های نقطه زن نام برد و گفت: همانگونه که آزادگان با استفاده از معارف مکتب عاشورا توانستند دشمنان تا بن دندان مسلح را در خانه و اردوگاه هایشان به اسارت بگیرند امروز نیز با همین شیوه می توان تسخیر شدگان در جنگ شناختی دشمنان را نجات و با آنها مقابله کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان ما، سردار غلام عسگر کریمیان از یادگاران دوران دفاع مقدس و فرمانده اسبق سپاه عاشورا استان آذربایجان شرقی پیش از ظهر امروز در همایش ادبی مژده وصل که به مناسبت گرامیداشت ورود آزادگان به میهن اسلامی در سالن بیضای کتابخانه شهید مطهری اردبیل برگزار شد به بیان خاطراتی از دوران اسارت پرداخت و گفت: تا زمانی که نور و ظلمت است و صف ارایی باطل برابر حق وجود دارد نبرد اهل ایمان با کفر و طاغوت نیز ادامه دارد.

وی به نبردهای تحمیلی دشمنان ایران بعد از انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: دشمنان تلاش کردند تا با راه اندازی جنگ سخت، مانع تحقق جامعه اسلامی در جهان شود ولی علی رغم 8 سال تلاش شبانه روزی نتوانستند برابر اراده الهی کاری از پیش ببرند.

این یادگار دوران دفاع مقدس به جنگ نرم دشمنان نیز اشاره کرد و گفت: امروز نیز دشمنان تمام تلاش خود را به کار برده اند تا در عرصه نرم به اهداف خود برسند که تاکنون موفق نشدند.

وی از دوران اسارت رزمندگان اسلام در بند مستکبرین به عنوان پیچیده ترین نبردهای نرم نام برد و گفت: ایثار و مقاومت آزادگان در برابر جنگ نرم دشمنان در بند اسارت، امروز بهترین الگو برای افسران و رزمندگان جنگ نرم در برهه فعلی است.

کریمیان به تلاش های دشمنان در نبرد هیبریدی اشاره کرد و گفت: امروز دشمنان با تمام وجود پا به میدان گذاشته تا بتوانند رویای دیرینه خود را محقق کنند.

وی از جنگ ترکیبی که به نبرد شناختی نیز موسوم است به عنوان خطرناک ترین جنگ ها نام برد و گفت: در این جنگ، هویت ایرانی و اسلامی ملت ما مورد هدف دشمنن است و انها با تمام توان خود می کوشند تا با تغییر هویت ملت ایران به اهداف خود برسند.

سردار کریمیان به گنجینه های دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: فرهنگ دفاع مقدس همانند گنجینه ای است که با بهرمندی از آن می توان به مشکلات غلبه کرد.

وی از هنر به عنوان یکی از ابزار استخراج گنجینه های دفاع مقدس نام برد و گفت: بکارگیری گنجینه های استخراج شده از فرهنگ غنی دفاع مقدس نیز خود هنر است.

فرمانده اسبق سپاه عاشورا از شعر و ادبیات به عنوان اثربخش ترین هنرها نام برد و از ادبا و شعرا خواست تا با استفاده از معارف عمیق دفاع مقدس، حماسه آفرینی های 8 سال دفاع مقدس را هنرمندانه به تصویر کشیده و هنرمندانه به نسل های پیش رو منتقل کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ناگفته های دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: همانطور که بزرگان معترف هستند که دفاع مقدس ناگفته های زیادی دارد و تلاش جهادی می طلبد تا این ناگفته ها جمع آوری و بازخوانی شوند، گفت: ناگفته های دوران اسارت بسیار بیشتر از دوران دفاع مقدس است که لازم است متولیان امر تا دیر نشده نسبت به استخراج، جمع اوری و ثبت و ضبط این ناگفته ها که بخش اعظم تاریخ دفاع مقدس ما را شامل می شود ورود کنند.

کریمیان با بیان اینکه آزادگان امروز بیش از هر زمان دیگری اماده انتقال معارف و خاطرات آن دوران ماندگار هستند گفت: همه آزادگان مشتاق ارائه محتوا برای تولید محتوای فاخر و شایسته فرهنگ دفاع مقدس هستند.

وی از صدا و سیما و فعالان فضای مجازی خواست تا با استفاده از تولید محتوای انجام گرفته در ابن حوزه نسبت به انتشار و جریان سازی این فرهنگ ناب در جهان حقیقی و مجازی بیش از این تلاش کنند.

این یادگار دوران دفاع مقدس به جهانی شدن جبهه مقاومت در برهه فعلی اشاره کرد و گفت: همه باید تلاش کنند تا کلام عاشورایی شهدا و ایثارگران و آزادگان ما در جهان طنین انداز شود تا ملت های آزادی خواه جهان با الگوبرداری از شهدای ما به مقابله با اهریمنان زمان بپردازنند.

وی تصریح کرد: همانگونه که آزادگان با استفاده از معارف مکتب عاشورا توانستند دشمنان تا بن دندان مسلح را در خانه و اردوگاه های خودشان تسخیر کنند امروز نیز با همین شیوه می توان تسخیر شدگان در جنگ شناختی دشمنان را نجات و با دشمنان مقابله کرد.

کریمیان از مسئولان خواست تا با ایثار و جهاد برگرفته از آزادگان نگذارند هویت جوانان ایرانی به خطر بیافتد.

وی از واعظین و مداحان نیز خواست در مجالس وعظ و روضه در کنار ترویج و نشر معارف اهل بیت (ع) به شهدای دوران دفاع مقدس نیز اشاره کنند چراکه شهدای دفاع مقدس با استفاده از مکتب عاشورا که مکت اهل بیت (ع) است توانستند حماسه آفرینی کرده و در تاریخ ماندگار شوند.

این آزاده دوران دفاع مقدس در پایان سخنان خود به وصایای شهدای دفاع مقدس به ویژه شهید سید ابوالفتح میراحمدی اشاره کرد و گفت: جلب رضایت الهی، پاک شدن از گناه قبل از شهادت و قبولی خون ناقابل در راه اسلام از جمله نجواهای اغلب شهدا ما در دوران دفاع مقدس است که برگرفته از پیام های شهدای کربلا در قیام عاشورا است.

وی از ادبیات به عنوان موشک و خمپاره شاعران نامبرد و گفت: شاعران با برقراری ارتباط با ایثارگران به ویژه انسان های پاک و مخلصی که سالها است بجز سقف خانه مجالی برای دیدن ندارند خلوت کرده و با بهرمندی از معارف این عزیزان از سلاح خود که همچون موشک های نقطه زن است در راه کسب رضای الهی بهرمند شوند.

انتهای پیام /